úterý 16. května 2017

Savo 5l akce

Tento výrobek najdete v kategorii Drogerie a podkategorii Čisticí prostředky. Savo Original je určený k dezinfekci vody a povrchů v domácnosti a už více než let se těší velké přízni spotřebitelů na českém trhu. Jeho použití je všestranné. Akční letáky a slevy na vouchery.


Běžná cena Savo Original 5l je 16Kč.

Savo Original dezinfekční přípravek 5kg - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Savo Original likviduje choroboplodne zárodky, baktéria a viry (včítane HIV a HBV), riasy a nižšie huby, odstraňuje pachy. Vyniká mimoriadne vysokú čistotou, dlhu záručný lehotou a unikátny ekologickú hodnotou, pre ktorú je schválený i pre dezinfekciu vody v bazénech a akoby jediný i pre pitnú vodu vo studních. Zobrazte si všechny akce a slevy značky Savo.


Savo prací gel dávek, vybrané druhy - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Spoľahlivo likviduje baktérie, vírusy, riasy a nižšie huby. Nejčastěji vyhledáváte savo wc dezi, sanytol odstraňovač skvrn, sanytol osvěžovač vzduchu, sanytol mýdlo, dezinfekce rukou, sanytol na roztoče, sanytol proti roztočům dm, sanytol koupelna, sanytol na tkaniny, sanytol bezpečnostní list, sanytol akce , savo proti plísním akce , dr max dezinfekce, dezinfekce ve spreji, savo original akce , savo v akci, dezinfekce pro děti, sanytol.

Free Shipping Available. SAVO sanitární 5L original. Jednička mezi chlornanovými čističi.


Savo Original tekutý dezinfekční přípravek — účinný přípravek na dezinfekci vody (bazény, studny) a povrchů. Nyní AKCE na Savo Original 5l ! Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a houby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Savo řeší téměř každý problém v domácnosti.


Umožní vám snadnější úklid a dokonalou čistotu vašeho domova. Je opravdu všestranným pomocníkem. Už desítky let se Savo stará o čistotu našich domácností.


Unilever nabízí ve více.

Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid. Doba působení minut. Prodej pouze osobám starším let.


Savo Original 5l je určený k dezinfekci vody a povrchů v domácnosti a už více než let se těší velké přízni spotřebitelů na českém trhu. Obsahuje účinné antibakteriální přísady, bez námahy efektivně odstraňuje mastnotu a zaschlou špínu. Používá se na větší plochy podlahových krytin, jako jsou. Vhodný k použití na dřevo, omítky a malby zdí interiéru i exteriéru.


Naleznete zde jak prostředky pro údržbu kuchyní a koupelen, tak i pro čištění a leštění skel a oken. Slouží k čištění a dezinfekci podlah, nábytku, kuchyňského a hygienického náčiní. Hračky, předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami, je nutno po minutách opláchnout pitnou vodou.


Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Savo 5l - Tekutý dezinfekční přípravek - účinný na dezinfekci vody (bazény, studny) a povrchů. Dezinfekční prostředek určený k dezinfekci vody a povrchů jako podlahy, nábytek, náčiní a pod.


Velmi účinný pro likvidaci bakterií a virů, účinný ve vodě i na povrchu, má bělící účinek. Vám zobrazí slevy a akce na savo z letáků obchodních řetězců. Savo proti plesniam najpoužívanejšie protiplesňový prípravok na našom trhu. Okamžite pôsobiaci fungicídny a dezinfekčný prípravok. Používa sa na sanáciu plesňových napadnutia dreva, stien, omietok, v práčovniach, kúpeľoch, saunách, bazénoch, malieb v interiéroch i exteriéroch.


Objednávky, které přijdou do čtvrtka do 13:0 doručíme v pátek 10. Další závoz bude až na úterý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky