pondělí 22. května 2017

Nepromokavé plátno

Nepromokavé látky, které nabízíme jsou kočárkovina, pul, pul froté. Nechte plátno zcela vyschnout před uložením. Tipy a upozornění Zatímco není nutné, pro zvýšení bezpečnosti použít přírodní agent těsnění, jako je petrolej nebo včelí vosk, aby se důkladně suché plátno. Nikdy se nedotýkejte plátno , když je mokrá.


Tlak se otevře póry v materiálu a mohla voda unikat přes.

Látku lze využít na šaty, šátky, roušky a další. Oilskin - nepromokavé plátno nejvyšší kvality z organické bavlny. Tento typ plátna je odolný vůči vodě, což znamená, že voda z ní úplně nestéká, ale nepromokne.


Typickým představitelem tvorby z bavlněného plátna jsou patchworkové výrobky (deky, přehozy poskládané z různě barevných obrazců z bavlny, zpravidla čtverečků). Nabízíme bavlněné plátno ze 1 bavlny, které je atestováno pro děti do let. Naleznete u nás plátno jednobarevné i se vzorem.


Ceny ve slevě, nebo ve výprodeji metrových bavlněných látek jsou ještě nižší.

Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Stanové plátno béžové s hydrofobní úpravou,šíře 145cm.


Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana. Vyhledáno celkem produktů. Po častých dotazech jsme se rozhodli pro snadnější orientaci vytvořit kategorii látky na roušky. Všechny látky jsou 1 bavlněné tkaniny (jak jednobarevné tak s potiskem), lze je tak pro tento účel využít.


Přeci jen bavlna nás provází od rána kdy musíme vylézt z bavlněného povlečení, prostřený stůl máme na bavlněném ubrusu, vezmeme si na sebe sukni, šaty, nebo halenku z bavlny a večer si odpočneme na gauči s polštáři z bavlněných látek. Bavlněné plátno Svými vlastnosti oslňují již po staletí a stále patří mezi nejvíce oblíbené látky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Zcela nepromokavé lněné plátno se zátěrem.


Silný pogumovaný len o vysoké gramáži. Speciální úprava (zátěr z rubové strany) zaručuje jeho nepromokavost, líc však vypadá jako běžné silnější plátno. Látka je vhodná jako stanovina, stanová podlážka proti vlhkosti, plachta na prodejní stánek nebo zakrytí vozu, lze.

Clasp’pin se zaměřuje především na přírodní materiály – na třísločiněnou useň, nepromokavé plátno a britské voskované plátno. Fabian, který patří po nejvyšším modelu Bandit mezi ty. Aby se na Vaší zahradě či terase cítili dobře nejen trpaslíci, máme pro Vás rozmanitý výběr látek pro venkovní použití. Látky pro venkovní použití vytvoří v zeleném království veselé barevné akcenty a jsou i mnohostranně využitelné. Srdečně Vás vítáme na latka.


V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Barbour je britský klasické outdoorové oblečení značky, vždy hluboce miloval lidi, protože jeho vysokou-pevnost nepromokavé voskové plátno design, spojený s designem v posledních letech stávají stále v módě, v módním průmyslu je také stále oblíbenější. V těm vlhkých místech, Barbour Jacket praktičnost je velmi dobrá. Hrubé plátno , dehtované Česká republika. Přírodní plachtovina – celtovina neboli stanovina Aktuální.


Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály. Po mnoha letech strávených na moři, norský kapitán Helly Hansen Juell a jeho manželka Maren Margarethe začali vyrábět nepromokavé plátno na bundy, kalhoty a plachty vyrobené z hrubého plátna namočeného ve lněném oleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky