pátek 26. května 2017

Úzká myčka

Funkční a bezproblémová, bez horní desky k zasunutí pod linku. C - program hodina při 70°C - program Eco Bio 45°C - sprchová ramena - indikátor doplnění zásobn. Nádobí, které z ní vyndáte je perfektně usušeno a nepotřebuje žádné další utírání. Co se týče kapacity, je myčka nejvhodnější pro čtyřčlennou rodinu. Jistě omluvíte “krásnou” holandštinu v videu.


Umyjete v ní až sad nádobí. Je vybavena programy mytí vč. V testu jsme hodnotili několik desítek parametrů.


Těmi nejdůležitějšími byla kvalita mytí a sušení, výbava, programy a celkově zpracování a to, jak se myčka používá. Vestavné myčky nádobí šířky cm. Elegantní stříbrná myčka nádobí Philco model PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C.


Její přední vlastnosti jsou: tichý chod dB, snadné ovládání a. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Objem myčky se udává v počtu sa které myčka umyje na jeden cyklus mytí. Nejčastěji bývá sa sad a sad. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů.


Ty jsou na každé myčce. Vyberajte si Umývačky riadu podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Myčka nádobí má také odlišné energetické třídy.


Ale přínosy nejsou mnoho. To je v kontrastu s prádlem, při změně, v tomto případě v hloubce. Prodám myčku na nádobí. Nutno zmínit i DEEP SILENT technologii, díky ní je myčka extra tichá. Myčka na díly Inzerát byl odebran z oblíbených.


Můžete ji kdykoliv dle potřeb přemístit, což u vestavné myčky nelze. Volně stojící myčky se běžně vyrábí ve dvou velikostech - standard a úzká. Nabízíme Vám výběr z našich. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Úzká myčka

Navíc osobní odběr zdarma ve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokrok nezastaví a každý den se objevují nové technologické zázraky, které značně usnadňují každodenní práci v domácnosti. Myčka je skutečný asistent rozrušené ženy v domácnosti, která zároveň potřebuje zvládnout několik věcí. ContentsVlastnosti a výhodyOdrůdy2.


Nalezeno: 4produktů. Plastová myčka nádobí pro malou hospodyňku obsahující košík do myčky, talířky, příbory, hrníčky. Ozdobí tak i malé kuchyňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky