čtvrtek 24. března 2016

Hotel bauer sleva

Hotel Bauer – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


S námi sleva na skipas. Sleva na hotel Bauer , Bílá, Staré Hamry v Beskydech.

Wellness pobyt pro dvě osoby s polopenzí, neomezeným vstupem do bazénu, whirlpoolu, sauny a fitness v dependance hotelu Bauer. Vše co potřebujete před nákupem vědět najdete na SlevyDnes. Foto: manažerka hotelu Bauer Barbora Liďáková. Je rozdíl mezi luxusním hotelem třeba v Praze a luxusním horským hotelem, kterým je hotel Bauer. Díky tomu bylo zdlouhavé a nepohodlné se dobře osprchovat.


A ještě jedna nepříjemnost. Ale za tu hotel nemůže.

Bohužel, celý den našeho příjezdu pršelo, což se projevilo na kvalitě místních sjezdovek. Znovu nasněžilo deset hodin po tom, co jsme odjeli. I přes to byl pro nás pobyt v hotelu Bauer krásný relax. Oblíbený je rodinami, turisty i firmami pořádajícími zde své konference a team-buildingy.


WiFi is available free of charge, and free private parking is possible on site. I enjoyed the comfort of a large double room with a nice be in a super quiet environment. Breakfast was delicious and everyone at the hotel is super accommodating and nice to talk to. I will come back to this location with lots of pleasure when opportunity presents itself.


It features modern rooms with a balcony. All air conditione rooms come with a satellite flat-screen TV, mini-bar and private bathroom with hairdryer and toiletries. K dispozici jsou hned tři budovy. Hlavní budova prošla kompletní rekonstrukcí a voní novotou, dále jsou tu dependance Hořec a Javořina se studii turistické kategorie.


Každé studio je rozděleno na dva třílůžkové pokoje a disponuje vlastním sociálním zařízením. Sleva až na wellness pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Bauer , Beskydy. Neomezené využití wellness s bazénem, whirlpoolem, saunami a fitness.


Pobyty v Beskydech se slevou za pakatel.

Dnešní slevy na ubytování a pobyty. The five-star luxury BAUER PALAZZO is located in the heart of Venice, where Ethics and Aesthetics meet. An intense and engaging experience where exclusivity, service excellence and charm reign timeless.


Slevové kódy a slevové kupóny - Slevovykupon. Ušetřete díky slevovým kupónům. Now £2on Tripadvisor : Bauer Palazzo , Venice. Telefonická objednávková služba.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Relaxační pobyt ve dvou v srdci Beskyd na noci - Hotel Bauer. Uživatelské hodnocení, garance nejnižších cen.


Depandance Hotelu Bauer s polopenzí a wellness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky