úterý 29. března 2016

Maxxo sklenice

Laica termo skleničky Maxxo latté DG832. Dvojité TERMO borosilikátové sklo udrží dlouho požadovanou teplotu nápoje. Teplé a studené nápoje si udrží svou teplotu po dlouhou dobu.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Maxxo. Tato sklenice s dvojitou stěnou je díky svému jedinečnému designu ideální zejména na pivo, využívat ji však samozřejmě můžete i na ostatní studené a teplé nápoje. V balení se nacházejí ks (obrázek je ilustrační). Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj zase o něco komfortněji se sklenicí Maxxo ! Vyrobena je ze silného borosilikátového skla, které je mnohem odolnější proti tepelným změnám než běžné sklo a nápoj tak udrží v. Není nic lepšího než pořádně vychlazené pivo.


Pokud na vychlazený zlatavý mok nedáte dopustit, určitě se vám bude zamlouvat tato termo sklenice Maxxo. Designová sklenice je vyrobena z dvojitého termo borosilikátové skla, které udrží po dlouhou dobu teplotu oblíbeného nápoje. Je odolnější proti poškrábání. Jsou vyrobeny ze silného borosilikátového skla, kterém je odolnější proti tepelné deformaci než běžné sklo. Jsou odolnější proti poškrábání, prasklinám, škrábancům, než tradiční sklo.


Odolné proti chemikáliím. Při mytí termo skleniček v myčce nádobí. Toto speciální borosilikátové sklo je až dvojnásobně odolnější proti poškrábání i prasklinám než běžné sklo. Díky tomu, že sklenice je ručně vyrobena ze silného borosilikátového skla, které je známé mimořádnou odolností. Termo Cafe Latté sklenie DG83 Maxxo.


Borosilikátové sklo je známé svou vysokou odolností. Tyto šálky jsou jedinečné svým neotřelým designem. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Maxxo termo skleničky Cafe Latte 2ks 38l. Maxxo Doppio 2dílná sada termo skleniček 01l. Nejprodávanější produkty.


Latte termo skleničky, borosilikátové sklo, ručně foukané, objem 3ml, kusy v balení, výška 14cm. Sklenice a láhve Maxxo. MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy.


Objem sklenic je 4ml, dostatek pro přípravu čaje, kávy, kakaa nebo. LAICA termo skleničky Maxxo coffee DG830. Kilner jars now come in styles, the cliptop and the preserve jar - Both are perfect for jam making and preserving.


Kilner offers a range of jam jar equipment and accessories.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky