čtvrtek 3. března 2016

Eta 2149 harmony recenze

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. KLASIK-pro bílí pšeničný a hnědý žitný chléb,take pro chléb ochucený bylikami a rozinkami. Tento program se požívá nejvíce.


Připravte si v pohodlí svého domova lahodné čerstvé pečivo. Nemusíte si ráno natahovat budík, jen abyste stihli dojít do obchodu pro křupavou pochoutku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Díky přednastaveným programům zvládne téměř vše od pečení voňavého chleba až po výrobu chutné domácí marmelády. Zobrazit všechny recenze.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Parametre a informácie o produkte. Kromě pečení mnoha druhů chleba a přípravy těsta nabízí i dodatečné nastavení barvy a typu kůrky, variabilní velikosti bochníku i přípravu džemů a marmelád. Nádoba je určena pro pekárny vy.


Vďaka prednastaveným programom zvládne takmer všetko od pečenia voňavého chleba až po výrobu chutnej domácej marmelády. Pekáreň disponuje hnetacími hákmi a antiadhéznou úpravou formy, vďaka ktorej chlieb vždy bez problémov vyklopíte von. Dál už hledat nemusíte!


V sekci vaření a pečení naleznete testy domácích pekáren, digestoří, nožů, sporáků, trub a mikrovlnek. Prodloužená záruka let na motor! Maximální objem je kg. Součástí je forma se hnětacími háky, která má antiadhezní úpravu.


BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod uschovejte jej. Zkontrolujte, zda údaj na typovém štítku odpovídá napětí ve Vaší el. Pekárna je vhodná i pro bezlepkové pečení. V nádobě jsou dva hnětací háky a jistě oceníte I n. Využite prednastaveným programov, ktoré zvládnu takmer všetko od pečenia voňavého chleba až po výrobu chutnej domácej marmelády.


Kdo by neznal českou značku Eta ? Pamatujeme si ji jako výrobce vysavačů. Tato firma se dnes zabývá výrobou mnoha domácích spotřebičů včetně domácích pekáren. S pekárnou ETA si dopřejte krásně provoněný chléb. Tyto přístroje od výrobce ETA mají různé programy, pomocí kterých upečete nejen chleba, ale připravíte i vhodné těsto.


Vyberte si z naší nabídky alternativních. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den, chtěla jsem se zepta.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výběr značek, jako je Eta , Sencor, Gorenje nebo Guzzanti.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat domácí pekárnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky