čtvrtek 31. března 2016

Deska pod umyvadlo levně

AVICE deska 60x50cm, old wood. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Deska pod umyvadlo ve stylu el může být otočena na pravou stranu, či na levou.


Záleží pouze na vašem uvážení, kterou variantu vaše deska pod umyvadlo bude prezentovat. Dřevěná deska pod umyvadlo.

Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. Současným moderním trendům ve vybavování koupelen odpovídá deska pod umyvadlové mísy. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Desky pod umyvadlo , Nábytek, zrcadla a osvětlení, SAPHO E-shop.


Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uži. Levné koupelnové skříňky pod umyvadlo.


V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo.

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Hledáte deska pod umyvadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kludi PLUS deska pod umývátko, bílá. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Umyvadlo pod desku AdelKeramické umyvadlo , přizpůsobené pro montáž pod vrchol. Koupelnové desky pod umyvadla. Sada obsahuje kovovou montážní sadu, takže můžete snadno namontovat umyvadlo. Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel, zejména pro umyvadla Formy a Moon.


Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Umývadlo na doske pôsobí esteticky, moderne a je veľmi praktické, pretože tým získate úložný priestor. Dosky pod umývadlo z dreva, keramiky, technického mramoru, lamina, v rôznych dĺžkach a farbách si vyberte na FAVI.


Otvor pro odpad umyvadla je třeba udělat dle zakoupené mísy. Součástí dodávky nejsou konzole na pověšení desky na zeď. Vhodné konzole jsou KONZOLEH a KONZOLEP.


Nejlevnější e-shop NetObchodak.

Zboží za akční ceny, slevy. Umyvadlové desky vhodně rozšiřují již širokou nabídku koupelnového nábytku. Jsou vhodné pro umyvadlové mísy, ale můžete je použít i jako samostatné police.


SKA Konstrukce pod umyvadlo 6mm bílá mat, s bílou MDF policí-. Tloušťka mm působí dostatečně masivně, ale zároveň deska zůstává přijatelně lehká pro snadnou montáž na stěnu. Povrch je tvořen vysokotlakým laminátem, který je odolný vodě i poškrábání.


Nabízíme zejména skříňky pod umyvadlo , kde můžete ukládat kosmetiku i čistící prostředky, ale i závěsné skříňky nad umyvadlo , abyste měli po ruce kartáčky, make up či oblíbenou kolínskou. V koupelně nesmí chybět větší zrcadlo nebo volně stojící skříňky (na ručníky), případně skříňka nad WC nebo. Upevňovací sada je součástí dodávky.


Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky