úterý 15. března 2016

Mlýnek predátor

Try Opsgenie Software for free. Never miss a critical alert! Mouku dělají hlavně kvalitní síta a mlýnky zvyšují výtěžnost mouky ze zrna. Predátor BX elektrický mlýnek.


Mlýnek predátor

Slíbil jsem že mlýnek. Mletí špaldy s dotaženými kameny. Jedná se o poctivý litěný mlýnek , klasické konstrukce, který se dědí z generace na generaci. BX mele obilniny,olejniny,luštěniny aj.


Hladkou celozrnou mouku umele na 6-8. Zakoupil jsem a prozatím jsem spokojenej. Chystám se na mokré mletí klíčeného zrna na kvasový chleba. A umele nač si vzpomenete, resp. Vzhledem k tomuto technickému řešení dosahuje ruční mlýnek vysokého výkonu s použitím malé síly.


Rozdrcená semínka jsou lépe stravitelná a tělo využije více prospěšných látek, než pokud byste je konzumovali celé. Kovová šroubovací svorka uchytí mlýnek ke kuchyňské desce – max. K loupání a mletí špaldy je použito míchadlo s držákem BXs regulací otáček. K čištění vyloupané špaldy je použit lux s regulací výkonu. Nouzově lze pro rozmělnění mokrého zrna použít mlýnek na maso, nebo domácího robota - mixer, ale není to ideální.


Při použití mlýnku na maso je těsto velmi hrubé, výsledný chleba bude nevykynutý, těžký. Robot mixer není schopen dlouhodobě zpracovávat mokré zrno, dojde ke zničení převodů, nebo motoru. Naklíčené obilky semeleme na jemné těsto.


K tomuto účelu můžete použít mlýnek na maso, nebo domácího robota, ale výsledky nejsou ideální (viz. mokré mletí). Přidáme kmín a sůl podle chuti. Efektivní výkon a snadná m. Vyberte si z naší nabídky mlýnků z masivu Waldner Biotech, které melou celá zrna a zachovávají tak cenné enzymy. Mlýnek tradičně vyřešený kvalitní třecí mechanizmus mlýnku dává záruku, jemně namletého máku, materiál nerez.


Mlýnek na mák ORION je praktickým pomocníkem do každé kuchyně pro přípravu makových buchet, koláčů či závinů. Mlýnek je vybavený kvalitním třecím mechanismem, který je zárukou jemně namletého máku. Inzerát Prodám mlýnky na koření v okrese Jihlava, cena 190Kč, od martina na Sbazar. Mlýnek KoMo PKs výkonem 3wattů je vhodný pro domácnosti do 3-osob, zpracovává stejné suroviny jako mlýnek Fidibus XL, ale je omezen rychlostí.


Designový šestihranný mlýnek KoMo PKje velice oblíbený. Za jeho krásným vzhledem se skrývá silný 3wattový motor. Sháníte domácí obilný mlýnek nebo vločkovač? Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout naše produkty a pomoci s výběrem toho nejlepšího pomocníka právě pro vaši domácnost. Ráno i den vám ulehčí mlýnek na kávu.


Jen čerstvě namletá zrna zajistí jedinečnou chuť vašeho oblíbeného nápoje. S tím vám pomůže mlýnek na kávu ruční, nebo elektický, který navíc dodá vaší domácnosti na váženosti a přiláká nejednoho kávomila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky