úterý 29. března 2016

Termoláhev pro kojence

Měkké pítko pro děti od 6. Termoláhev a jednotlivá pítka jsou navržena tak, aby se děti dokázaly sami napít. Nerezové, vakuově izolované termosky na jídlo i pití. Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu.


Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení. Termosky, které se postarají o Vaše dítě. Jejich velikost, tvar i barvy jsou speciálně pro ně navržené. Správna termoláhev na pití musí udržet čaj nebo kávu horkou alespoň pár hodín, nejlépe celý den.


Do termoláhve je vhodný jakýkoliv nápoj, voda, čaj , mléko nebo kafe. Termolahve mají výborné izolační vlastnosti, které udržují teplotu až několik hodin. Námi nabízené inteligentní termo láhve udrží nápoj teplý až 12hodin, studený až hodin.


Udělejte radost sobě a svým dětem kvalitní láhví, termoskou nebo boxem na svačinu. Zdravotní nezávadnost, jednoduché ovládání, originální líbivý design jsou důležitá kritéria pro správný vývoj kojenců, batolat, dětí předškolního věku i školáků. Ideální dárek pro čerstvé maminky!


Obsahuje kojenecké lahve, kartáč na čištění a novorozenecký důdlíček. Tvar lahví zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou termoláhev na pití.


V nabídce máme termo lahve pro děti i dospělé, termoláhve na kolo, běh, cvičení, jogu. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Termoláhev Foogo se jednoduše adaptuje na potřeby dítěte - roste s ním. Pro kojence a batolata. Thermos dvoustěnná vakuová izolace - maximální tepelná izolace.


Navrženo pro děti - tělo termoláhve vyrobeno z odolné nerezové oceli zpomalující růst bakterií. Pití přímo z brčka termoláhve - bez hrnku. Správny termohrnek musí udržet čaj nebo kávu horkou alespoň pár hodín. Do termohrnků je vhodný jakýkoliv nápoj, voda, čaj, mléko nebo kafe.


Když se chcete napít z termo hrnku a mít nápoj teplý, musíš použít kvalitní termohrnek. Skip hop taška termo na dvě láhve Chevron Bílá textilní termo taška s šedým lomeným vzorem je určená pro dvě láhve a zajišťuje udržení konstantní teploty až čtyři hodiny. Do láhve je možné nalévat jak horkou vodu, tak studené mateřské mléko.


Přístup ke každé lahvičce je umožněn samostatným zipem. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. U nás najdete tu správnou lahev pro každé dítě do školky či školy z eko plastu, nerezu nebo tvrzeného skla. Vše v nejvyšší kvalitě. Skvělé ceny, 2výdejních míst.


Jsme rádi, že jste zavítali na stránky výživa kojence. Stránky reflektují různé názorové proudy na výživu kojenců a nemají ambici být arbitrem v tom, co je pro kojence ve výživě nejvhodnější. Hledáte pro své miminko, batole či dítě kvalitní kojenecké nebo dětské oblečení, nebo výbavičku? Kojenecké oblečení, výbavička pro miminko a potřeby pro kojence.


Jestli ano, jste v našem internetovém obchodě Brumlík správně, oblečení pro miminko je pro vás připraveno vždy k okamžitému odeslání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky