středa 23. března 2016

Plastové nádoby na potraviny

Cedítko na 4-2L vakuové nádoby. Na skladování vlhkých a mokrých potravin ve vakuových nádobách. Doporučujeme především na čerstvé umyté ovoce a zeleninu a při skladování čerstvého masa, obzvlášť pokud je připravené na grilování. Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu.


Nádoby na skladování suchých potravin jsou obvykle vyrobeny z plastu.

Plastové nádoby na potraviny lze umístit na kuchyňské pulty, police nebo schovat do skříněk. Doprava zdarma Minimální záruka roky Právo na vrácení zboží do dnů – Všechno pro firmu. PET,PVC,PE plastové lahvičky, lékovky na potraviny , léky. Plastové lahvičky a lékovky o objemu ml, ml, ml, 1ml, 1ml, 2ml, 2ml. Uzávěr k lékovkám a lahvičkám s víčkem, rozprašovačem a dávkovačem.


Set ks Fresh nádoby lit. Dózy na potraviny ) Hodnocení produktu:. OKT Plastové krabičky Iza Hippo 0. Jsou uzavíratelné, je možné je vzít s sebou na cesty.

Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Plastové prepravky, plastové palety, plastové vedrá je možné na mieru potlačiť v našich alebo vašich priestoroch. Ponúkame aj službu potlače pre vaše pôvodné plastové prepravky, ktoré neboli zakúpené u nás.


Nepřehlédněte ani dózy na potraviny s krásnými a účelnými integrovanými dekory nebo chladící boxy na oběd či na jogurt. EMSA nabízí širokou škálu nádob na uchování svěžesti potravin pro všechny oblasti použití - od přípravy až po skladování a přepravu. Nádoby jsou 1 nepropustné, bez chuti a zápachu.


Praktické dózy a nádoby na potraviny udržia potraviny čerstvé. Vyberte si obdĺžnikové alebo štvorcové dózy na potraviny. Výborné hermetické uzavření. Plastové dózy sú vhodné na prenášanie aj skladovanie potravín. Jejich čtyř stranný zavírací.


Ponúkame kvalitné plastové nádoby na potraviny , krmivo, ovocie. Také jsme platili Paypal a Trade Assurance na Alibaba. Máme profesionální týmovou práci, která může v krásném čase vyrábět pěknou kvalitu.


Museli jsme ctít sloužit. Kvalita je duše podniku. Jednorázové plastové nádoby na potraviny oddělení s oddělovačem a víkem.

Sada plastových potravinových dóz s farebnými viečkami obsahuje nádob rôznych veľkostí, takže si vždy vyberiete tú, ktorá presne zodpovedá Vašim potrebám. Dózy sú stohovateľné, vďaka čomu šetrí mies. Dále máme v nabídce několik typů přepravek na ovoce a zeleninu, včetně nového typu se odnosnými otvory. Euro přepravky mají hladké dno pro snadný pohyb na válečkových tratích. Je možné stohovat přepravky o různých rozměrech.


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Plastové sudy, nádoby a kade na hrozno a víno Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby , plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno.


Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky