úterý 22. března 2016

Myčka na pivní sklenice

Přípravek na mytí pivního skla ve formě tablet - kolečka. Při použití přípravku získají sklenice zářivě lesklý vzhled. Po naplnění drží pivní pěna viditelně na stěnách sklenice („pivo kroužkuje“). Vysoce kvalitní tvarované houba LUKR s černou drátěnkou na povrchu, účinné pro mytí pivního skla.


V kombinaci s přípravkem Gastrostronger docílíte perfektně čisté pivní sklenice. Více informací o využívání síťových identifikátorů včetně informací o tom, jak souhlas s užíváním síťových identifikátorů odvolat, získáte pod odkazem Další informace.

Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče. Myčka pivního skla pro mytí půlitrů s uchem. Odpad je řešen přepadem pod horním okrajem myčky. Díky tomuto řešení je dobré mít dostatečnou cirkulaci vody pro mytí a konečný oplach.


Objednávky on-line na našem e-shopu! Vhodné pro veškeré provozovny. Jednoduché myčky na sklenice pomocí studené vody. Myčky na sklenice kartáčové.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nejprodávanější myčky na sklenice : Spacematic Myčka sklenic. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasické sklenice i sklenice na nožce.


Vyberte si sklenice na pivo u nás. Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Náhradní díly myček na sklenice. Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže.


Pakliže hledáte narozeninový nebo už vánoční dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr, což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví. I žízeň může být humorná. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se.


Sklenice na nealko a limonády. Kvalitní sklo, vhodné do myčky. Zařízení je určeno pro pohostinská zařízení, kavárny, kde není možno namontovat klasické myčky na sklo.


Kdepak z lahve, hezky do skla!

Dodáme rychle a bezpečně. Přiměřené mycí a oplachové teploty v závislosti na programu, různé tlaky vody a přesné dávkování mycího prostředku zaručují dlouhou životnost Vašich sklenic. Tyto elegantní vysoké tenkostěnné sklenice nechají vyniknout překrásné barvě piva a umožňují vznik načechraná pěny, tak typické pro tento pivní styl.


D íky systému VarioPower jsou křehké sklenice na víno při nízkém tlaku stejně čisté jako robustní pivní půllitry při vysokém tlaku. Zapomeňte na něj, zničí Vám pěnu. Samozřejmě si do ní můžete nalít i oblíbenou limonádu. Darujte svému muži pivaři elegantní pivní láhvovou sklenici na stopce.


Celá tato sklenice je na stopce, což jí dodává ten pravý šmrnc. Tato sklenice má tvar klasické láhve otočené hrdlem dolů, do níž si můžete nalít svůj oblíbený nápoj. Dopřejte si s přáteli posezení u pivka. Snahou je mít zastoupení co nejvíce pivovarů a minipivovarů jak současných tak zrušených.


Vítáme Vás na našich stránkách. Postupně přidáváme nové úlovky,jsou tam i špatně zařazené ,časem opravíme. V letošním roce se pokusím upravit. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Při sledování zápasu s přáteli krásně dolaďuje atmosféru a přitom dodává studený zlatý mok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky