středa 2. března 2016

Dortové formy felcman

V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků. Výroba vykrajovátek a dortových forem, Jakub. Dortové formy a vykrajovátka Felcman , Dobruška.


Dno dortové formy nejlépe vyložte pečícím papírem nebo celou formu důkladně vymažte tukem a vysypte hrubou moukou. Plňte třenými nebo šlehanými těsty, které jdou po upečení snadno rozkrojit a potírat krémy. Krémy můžete barvit gelovými nebo sypkými barvami.

Místo zdobení krémy můžete použít potahovací hmoty, na kterých ozdoby vytvořené z barevných. Formu využijete k přípravě dortů k příležitosti maturity nebo promocí. K vytvoření dortu ve tvaru otevřené knihy je třeba upéct dva korpusy. Forma má zvlněné dno k vytvoření efektu stránek. Lze použít v každém typu trouby.


Prodáváme české dortové formy z potravinářského plechu vyráběné firmou Felcman. Sídlo naší rodinné firmy je ve městě Dobruška, na adrese Domašínská 232. Jakub Felcman - Vykrajovátka a dortové formy Dobruška Potřeby pro cukráře.


Vyrábíme vykrajovátka z pocínovaného a nerezového plechu.

Také vyrábíme dortové formy. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Výhodou těchto forem je jejich skladnost. Kč Kč bez DPH Kč Kč. Formy na dorty se dnem Čtvercové a obdélníkové Kl.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navštivte náš internetový obchod a vyberte si z široké nabídky dortových forem. Máme zde například formy ve tvaru srdce, čtyřlístku, podkovy, motýlu, vějíře či klasického kruhu nebo čtverce.


U nás si určitě vyberete tu pravou formu, pro vaši cukrářskou tvorbu. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Dortovou formu před počením vymažeme tukem a vysypeme moukou. Možné použití pro všechny typy trub do max.


Po použití omýt, vysušit a uložit na suchém místě pro další použití. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.

V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Forma ve tvaru oblíbeného pohádkového hrdiny včetně charakteristického vlásku na hlavě se dá použít v každém typu trouby. Je odolná až do teploty 250°C, lehoučká a velmi dobře vodí teplo pro vždy perfektní propečení korpusu. Dortová forma kočka je určena pro pečení dětských narozeninových dortů.


Recenze Felcman dortová forma srdce velké 31cm Podrobnosti a specifikace Felcman dortová forma srdce velké 31cm si přečtěte naleznete níže či přímo na stránkách prodejce Hospodynkam. Toto zboží si můžete pořídit již od 1Kč. Vše v pořádku, a tuto značku.


Udělejte si doma krásné a lahodné čokoládové pralinky. Pečení je radost, pokud se vám pokrmy nepřichytávají, máte dostatečně velikou formu a výsledná podoba pochutiny není ohrožena jejím vyndáváním. To všechno vám usnadní námi nabízené formy ověřených výrobců jako je Felcman , IBILI a další, které vám nabízíme v jedinečných tvarech.


Vybírat můžete z klasických českých forem, vyrobených z potravinářského pocínovaného plechu, které jsou opravdu hodně hluboké, anebo z forem od firmy Wilton , která vyrábí speciální 2D a 3D formy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky