středa 23. března 2016

Pasírovač tescoma handy

Passata di pomodoro – tedy pasírovaná rajčata – jsou pilířem italské kuchyně. Věděli jste, že si je můžete jednoduše připravit také doma, třeba z rajčat z vlastní zahrádky? Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré. Určeno k pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. svíčková), koje. Tento pasírovač HANDY je určen k pasírování zeleniny a ovoce.


Připravte se na úrodu ovoce a zeleniny, podle všech předpovědí má být letos opravdu bohatá! S pasírováním a přípravou rajčatových, bramborových, zeleninových. Určeno pro snadné a rychlé pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových a ovocných protlaků a pyré. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V čem pasírovač Grand CHEF vyniká?


Je vynikající pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových nebo ovocných protlaků a pyré apod. V pasírovači GrandCHEF připravíte protlak ze syrových nebo vařených rajčat i ze syrového ovoce s měkkou dužinou, např. Pomůže vám s tím pasírovač HANDY , který je tak vychytaný, že si troufne dokonce i na čerstvá rajčata! Díky tomu zvládne připravit najednou větší množství zeleninových i ovocných protlaků a pyré.


Je vyroben z velmi odolného plastu a nerezavějící oceli. Pasírovač HANDY má prostornou nádobu a unikátní shrnovací lopatku. Použití shrnovací lopatky je originálním řešením. Disk s malými otvory je vhodný pro pasírování syrových i vařených rajčat, vařených cuket, dýní, baby karotky a syrových banánů, jahod apod.


Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek. A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm) Az élek száma Besorolás Category Csúszásgátló Díjak Hosszúság (cm) Magasság (cm) Meghatározás Ötlet Product-. Vďaka tomu zvládne pripraviť naraz väčšie množstvo zeleninových aj ovocných pretlakov a pyré. Find out all the details about the product line Handy ! We use cookies to give you the best experience on our website.


TESCOMA pasírovač HANDY. Má dva pasírovací disky z kvalitní nerezavějící oceli. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Tescoma Lisy a odšťavňovače do vaší kuchyně.


Původní recepty na orginální italské passatelli a gnocchi, španělské smažené churros a tradiční bramborové šulánky nebo koblížky jsou součástí balení. Instructions for use - resulting from an impact, fall or mishandling - due to unauthorised repairs of, or alterations to, the product. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vlastnosti a výhody: Nový pasírovač z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu nahrazuje již doprodaný kovový pasírovač HANDY.


Nový pasírovač HANDY má prostornou nádobu a je opatřen unikátní shrnovací lopatkou, která umožňuje pasírovat i větší množství zeleniny či ovoce najednou. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky