středa 9. března 2016

Gumove koste

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Koště kadeřnické gumové - smeták pro kadeřnice dodáváme bez násady. Skvěle zametá vlasy i psí chlupy. Objednejte nyní za skvělou cenu.


Tento gumový smeták s výsuvnou teleskopickou tyčí je výborný pro úklid v každé domácnosti. Při zametání smetí nepráší a štětinky nevíří prach. Prodejna je však o svátky uzavřena (pátek a pondělí).


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Gumový smeták s kulatými gumovými štětinami a gumovou stěrkou. Barevné provedení zeleno-černé. Gumové koště sestává z gumové kartáče a teleskopické násady, která je nastavitelná až na délku 1cm.


Kromě toho je koště vybaveno stírací lištou a dvěma upevňovacími zařízeními, která poskytují možnost připevnění hadru pro důkladné vyčištění podlahy. Vážení zákazníci, Velmi si vážíme objednávek, které nám zasíláte v tomto nelehkém období. Nyní jsme pro Vás snížili cenu dopravy na Kč a dopravu zdarma máte nad 8Kč. Násada na gumový smeták, který se hodí pro zametání vlasů. Násada ke smetáku má na konci ouško pro zavěšení např.


Na zametání, stírání vody i vytírání. Ideální do kadeřnictví. Doprava zdarma od 9Kč. Mechanický smeták, koště, gumové stěrky a násady na ně. V této kategorii naleznete vše potřebné pro zametení, smetení a setření podlah.


Pokud pro úklid potřebujete hadry, švédské utěrky a prachovky, naleznete je zde. L Zaškrtnutím dobrovolně souhlasíte se zasíláním speciálních novinek s nabídkou produktů, služeb a nabídek třetích osob (včetně obchodních sdělení elektronickými prostředky) dle podmínek Ochrany osobních údajů, kde jsou rovněž uvedeny veškeré informace o zpracování, informace o profilování a Vaše práva. Inzerát Gumové koště v okrese Hradec Králové, cena 80Kč, od Michaela Gregorová na Sbazar.


Popis: Lze upravit déku rukojeti. Se všemi druhy nepořádku a špíny si poradí značka britská značka Addis. Díky výrobkům z kvalitních a robustních materiálů vám půjde úklid od ruky jedna báseň a možná se na něj dokonce i začnete těšit. Tak se vybavte odborníky na ty nejméně oblíbené činnosti a usnadněte si péči o domácnost jednou pro vždy. EF-ES gumová metla u nás za skvelú cenu.


Dodanie do hodín, profesionálne poradenstvo a ďalšie výhody v obchode overenom zákazníkmi. MARISA - Onda paracolpi - koště. Vhodné s rukojetí 1cm. Koště na vnitřní použití s klasickým závitem.


Jedním tahem zametete všechny nečistoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky