čtvrtek 17. března 2016

Soustružnické nože bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů soustružnické nože. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Preferuji osobní předání. Prodám tyto soustružnické nože.


Popis: Starší soustružnické nože (viz foto). Mělník, cena dohodou, od Zdpintrava na Sbazar. K prodeji je dále příslušenství k soustruhu. Ostření nožů s břitovými destičkami se slinutých karbidů, diamantovým brousicím kotoučem.


Lze ostřit nože soustružnické pro vyvrtávačky, do frézovacích hlav, různých čtverhranných a kruhových průřezů v sériích i jednotlivě. Broušení možno provést ručně dle kopírovací šablony na jedno upnutí. Inzeráty nože - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Predám sústružnícke nože 20ks, viď foto. Sú tam nože - 16ks vonkajších - ľavé, pravé, upichováky, zápichové, stranové a iné - do otvoru 4ks Kvadranty nožov: 12x20mm, 16x20mm, 16x16mm, 20x20mm Pri volaní treba uviesť konkrétne číslo súboru nožov.


Predávame sústružnícke nože , rôzne druhy, tvary a veľkosti, vonkajšie aj vnútorné, ľavé aj pravé. Nože sú nové alebo nepoužité aj použité, ale zachovalé a vhodné na brúsenie. Cena dle stavu a velikosti - 6- 80-Kč.


Soustružnické nože 20xviz. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Různé velikosti a tvary, viz. Dále vrtačkové sklíčidlo za 5- všechny frézy po 16- upínací trn na frézy za 13-, SK výměnné hroty SK po 3-, nůž do obrážečky velký i malý prodány, hroty Morse velký za 13- střední hrot za 10- a malý.


Dům a zahrada - Prodam soustruznicke bazar. Tato elektrická multifunkční bruska s kompaktním designem disponuje ostřícími moduly, které lze snadno měnit. Je ideální pro ostření vrtáků, dlát, hoblíků, nožů a nůžek.


Bruska na nože a nůžky pro ostření všech nůžek a. Nože soustružnické Desítky soustružnických nožů skladem! Nabízíme kvalitní soustružnické nože na obrábění - závitové nože , rohové , ubírací , zapichovací a mnoho dalších. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii - strana 21. Urban Edge (dříve se jmenovala Best Pal) 3. Dart s pouzdrem - vyroben z tvrzeného polymeru Přidám vrhací nože z Číny zn. China Silver Shadow Triple Set Výrobky Cold Steel jsou nové, nepoužité, byly jen ve sbírce.


Vrhací nože jsou sice použité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky