pátek 25. března 2016

Froté prostěradlo do kočárku

Prostěradlo do kočárku froté - BABY NELLYS zelené - 75x35cm. Dodací lhůta do dnů. Froté prostěradlo patří mezi nejoblíbenější druhy prostěradel.


Nejen že je příjemné na dotek, ale jeho velká výhoda spočívá v tom, že jej není třeba žehlit. Vlastnosti froté prostěradla. Vrchní smyčka froté prostěradla je vyrobena ze 1 bavlny.


Zabrání prosáknutí a díky prodyšnosti ochrání miminko před zapařením. S pružnou gumou pro rychlou manipulaci. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Příjemný materiál vhodný i pro novo. Do odvolání je e-shop i provozovna zavřená.


Navíc je nabízíme v mnoha barvách. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Perfektní způsob jak zabránit ušpinění kočárku. Složení materiálu: česaná bavlna a polyester. Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla.


Mezi přednosti patří zejména vysoká prodyšnost a vynikající. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Popis: - praktické prostěradlo do kočárku , které brání ušpinění kočárku resp. Bavlněné prostěradlo - froté.


Barva prostěradla může být odlišná, dle dodávky výrobce - sytější, světlejší. Měkký a příjemný materiál zaručuje příjemný spánek, protože udržuje teplo a pohlcuje vlhkost. Pořiďte miminku takové, které bude praktické a zároveň se mu v něm bude báječně usínat. Jeho prodyšný materiál zabraňuje prosáknutí a chrání miminko před zapařením.


Každá korunka se počítá a pomůže vykouzlit úsměv na tvářích dětí, které uvítají i. Vybírejte kvalitní dětská prostěradla do kočárku. Nabízíme bavlněná prostěradla pro děti v mnoha barvách. Vyberte si ze široké nabídky nepromokavých, jersey, froté , flanelových nebo bavlněných prostěradel a dopřejte vašemu miminku pohodlí. Skladem za skvělé ceny.


V případě rozměru postýlky 120x60cm doporučujeme prostěradlo STANDART. Do postýlky 140x70cm doporučujeme prostěradlo většího rozměru 140x70cm. Lze použít i na matrace o větším rozměru. Miminku tím dopřejete více pohodlí a pocitu bezpečí.


Froté prostěradlo do kočárku

Použití prostěradel je snadné. Povlékají se na matraci či měkkou podložku, která je součástí vnitřní části dětského kočárku. Bývají převážně univerzální, a proto vám budou pasovat do kočárku , do koše na miminko nebo do kolébky.


Bytový textil,Dětské a kojenecké zboží. TIP Při objednávce zboží nad 7. Jersey prostěradlo do dětské postýlky tyrkysové 70x1cm. Plátěné prostěradlo oranžové.


Teplé, vzdušné a příjemné na dotek. Peřinky do kočárku Hluboké korbičky určené pro děti od narození do zhruba měsíců doplní podle vašeho vkusu peřinka s polštářkem pro kočárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky