pondělí 28. března 2016

Ehf 46241 fk

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. To má zvukovou odezvu a při jeho vývoji bylo dbáno na co nejvyšší kompaktnost, takže najdete vše přehledně na jednom místě. Všetky informácie o produkte. Veškeré informace o produktu.


All manuals on ManualsCat. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Unavuje Vás vaření na starém plynovém sporáku? Jedná se o varnou desku se třemi normálními zónami a jednou dvojitou zónou. Sklo-keramická varná deska od značky ELECTROLUX má dotykové ovládání. K dispozici jsou čtyři varné zóny s ukazatelem zbytkového tepla. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.


Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich užíváním v súlade s pravidlami ochrany osobných údajov. Je vybavená varnými zónami, dotykovým ovládaním a podsvietenými ukazovateľmi. Disponuje tiež bezpečnostnou detskou poistkou a indikátorom zvyškového tepla pre jej bezpečné používanie.


Sklokeramická varná deska se varnými Hi-Light zónami, duální varná zóna, senzorové ovládání, indikace zbytkového tepla, dětská pojitka, automatické vypnutí, akustický signál, max. Predajne v iných mestách budú v sobotu ZATVORENÉ. V nedeľu budú ZATVORENÉ všetky predajne.


Na desce jsou známky používání viz foto, v sprnu vypršela dvouletá záruka. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Porovnávajte ceny a ušetrite až do ! Electrolux Főzőlap boltok, képek. Každá zóna má ukazatel zbytkového tepla, který uživatele upozorní před dotykem horké zóny.


Je vybavena varnými zónami, dotykovým ovládáním a podsvícenými ukazateli. Disponuje také bezpečnostní dětskou pojistkou a indikátorem zbytkového tepla pro její bezpečné používání. Relive EHF FINALmagic. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky.


Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Prodám novou sklo-keramickou varnou desku zn. Nepoužitá, pouze rozbalená. Výška pouze mm, má zóny, z toho jedna oválná, dále pak intuitivní dotykové posuvné ovládání DirectAccess.


FK finn ég gourmet vörurnar mínar og bara allt sem þarf í matarinnkaupin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky