středa 16. března 2016

Detska pracka na vodu

Oct This Pin was discovered by katarina licakova. Po zavření dvířek dětské pračky lze vysunout přihrádku na prací prostředek a nalít do pračky vodu. Po vyprání vodu vypustíte hadicí upevněnou na zadní straně pračky. Nevhodné pro děti do let.


Díky této růžové pračce budete mít oblečení stále čisté. Tento doplněk by neměl chybět v žádném dětském pokojíčku.

Pračka je na baterie a na vodu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detská fľaša na vodu Bagtrotter Mickey, 3ml. Pitný režim podporíte nielen pravidelným pripomínaním, ale aj vhodne zvolenou fľašou na vodu.


A tá od značky Bagtrotter bude deti motivovať.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. JOKO Detská práčka na vodu na batérie, ružová Farebná práčka, do ktorej nalievame vodu , a funguje ako skutočná práčka.


Keď hodíme všetok odev do práčky, nalejte vodu do zásuvky umiestnenej v pravom hornom rohu. Stlačte vypínač a práčka začne pracovať. Bubon sa začne točiť a prádlo sa vyperie.


Po zatvorení dvierok detské práčky možno vysunúť priehradku na prací prostriedok a naliať do práčky vodu. Po vypraní vodu vypustíte hadicou upevnenou na zadnej strane práčky. Voda ve dveřích pračky evokuje v dítěti pocit opravdového praní. Dětská pračka se zvukem pro malé hospodyňky. Tlačítko na zapnutí a vypnutí pračky.


Příslušenství pro instalaci pračky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace.


ZĽAVY na množstvo hračiek, hier, doplnkov do detskej izby a potrieb pre deti. NÁJDETE V KATEGÓRII VÝPREDAJ PREDAJŇA ZATVORENÁ.

OSOBNÝ ODBER možný len na základe platby vopred prevodom na účet formou výdaja na predajni. Osoba, ktorá vyzdvihuje objednávku musí byť chránená rúškou. Do pračky nalijete vodu a přidáte prací prášek. Výpustní hadicí vodu vypustíte. Detská automatická práčka v ružovom prevedení pre malé pomocníčky v domácnosti s otvárateľnými dvierkami, otáčavým bubnom a možnosťou napustiť dovnútra vodu.


Práčka pre deti po zapnutí vydáva zvuk a otáča bubnom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Detska pracka najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Karafa na vodu pro děti 1l. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze DOLU Dětská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky