pátek 11. března 2016

Cestovní ohřívač vody

Ponorný ohřívač vody Camping Star - S 2V - 2Watt. Automatická regulace mezi a 40°C. Kvalitní ohřívač ohřívá vodu rychle a levně. Připravili jsme pro vás také návo jak si ohřívač vody vybrat, přičemž jsme se zaměřili na elektrické bojlery.


Které parametry třeba při výběru sledovat? Jak vybrat ohřívač vody. Bojler je, v různých podobách, nedílnou součástí většiny domácností.


Při jeho vybírání musíte adepty podrobit různým požadavkům. Například tomu, jaký typ ohřívače vody je pro vás nejlepší, pro kolik osob bude využit, kam jej umístíte a kolik času chcete věnovat pravidelné údržbě. Režim Eko Umožňuje nastavit ohřívač vody do úsporného režimu.


Provzdušňuje vodu, což se promítá do menší spotřeby. Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Součástí je i praktické cestovní pouzdro. Příkon 5W, délka kabelu 0. Průtokový ohřívač je prostorově nenáročný a jak bylo řečeno, nechá se umístit i pod zdroj tekoucí vody. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů.


Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech. Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo.


Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm.


Elektrický průtokový ohřívač vody o objemu litrů. Vhodný ohřívač vody (bojler) byste měli vybírat na základě toho, kam jej potřebujete umístit a kolik teplé vody v průměru spotřebujete. Na základě toho se pak totiž budete moci rozhodnout pro ohřívač vhodných rozměrů a optimálního objemu.


Svou roli hraje samozřejmě při výběru i počet osob, které žijí ve vaší. Přesto i tyto ohřevy mají své uplatnění. Ohřívač vody mora eom 1pkt. Klasické bojlery do karavanu jsou od nejlevnějších, které postačí do karavanů, pokud potřebujete ohřev jen pro umytí nádobí, nebo k umyvadlu.


Má regulaci na tělese a při ohřátí vody na plný výkon dá až litrů vody kolem 35°C. Navíc při příkonu 660W dochází poměrně. Velkým plusem je schopnost provozu i při menším tlaku vody. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré.


Cestovní ohřívač vody

Výběr ohřívače vody založte na prostorových dispozicích, možnostech ohřevu a počtu uživatelů. Průtokové ohřívače jsou ideální pro ty, kteří nepotřebují mít k dispozici stálou zásobu teplé. Během několika minut dokáže ohřát lahve s mlékem i dětské příkrmy na ideální teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky