čtvrtek 10. března 2016

Tekutý líh cena

Stojan na vařič na tekutý líh , Mil-Tec. Umožní vám posadit jakoukoli ohřevnou nádobu, například hrnek na čaj, přímo nad vařič. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Titanový vařič na tekutý líh Tria Vargo.

Vargo Triad Vařič na tekutý líh Vargo Triad je dlouho očekávaným pokrokem ve vaření na tekutá paliva. Vařič je vyrobený z ultra-lehkého kvalitního titanu. Kompaktní vařič na tekutý líh Vařič se vyznačuje velice jednoduchou, bezporuchovou konstrukcí. Jako palivo lze použít jakýkoliv typ tekutého lihu (technický, potravinářský, nebo nouzově i čistič skvrn), který představuje nejlevnější palivo pro přenosné vařiče a je snadno dostupný.


Zobrazuji – 60) SEVEROCHEMA PEPO tekutý podpalovač 1l. Malá polní kuchyně v cenově výhodném setu vařiče a nádobí. Robustní a odolné provedení, dlouhá životnost, snadná údržba.


Včetně textilního transportního obalu.

Hořák na tekutý líh Esbit AB300BR je ideálním společníkem na cesty. Může být využit ve spojení s jinými vařiči, např. Všechny informace o produktu Ředidlo a rozpouštědlo Severochema Líh technický 1l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Severochema Líh technický 1l.


Plynový vařič je určen pro vás, kteří pravidelně cestujete mimo civilizaci. Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání. Jeho konstrukce je jednod. Plnící láhev na tekutý líh VARGO pro vařiče. Praktická láhev pro plnění vařičů na tekutý líh.


Díky těsnění neriskujete únik paliva ani během transportu. Na zadní straně měrka, pro odměřování. Super vařič na tekutý líh. Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit. Produkt Vařič na tekutý líh Spiritus, Mil-Tec je skladem a expedovat ho můžeme dnes.


Získejte ho za cenu 2Kč s DPH. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco.

Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh. Ve finále mi přišli tenkrát stejný. Doba uvedení plné konvičky do varu - minut na lihovém vařiči na tekutý líh (Mil-tec), zhruba minut na ohni (podle síly plamene). Lihový vařič na tekutý denaturovaný líh Esbit se šroubovacím uzávěrem a těsněním má dokonalou těsnost a jednoduchý regulátor plamene.


Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu. Skladný vařič na tekutý líh. Konzumní lih l od 2Kč - Heureka. Podpalovače, zápalky a pevný líh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky