čtvrtek 31. března 2016

Nože na dorty

Nejprodávanější produkty z kategorie. Nůž na dorty DELÍCIA cm. Video 2Kč (vč. DPH) Koupit Filtry zboží. Klasické cukrářské nože mají tenkou, delší a vroubkovanou čepel.


Cukrářské nože pro krájení i servírování dortů.

Nůž univerzální AZZA cm. Ty se vyrábí ve variantě rovného či zahnutého nože. Který si vyberete pak závisí jen na vašem zvyku a potřebách. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní kuchyňské nože jsou nezbytným vybavením každé kuchyně.


V naší nabídce najdete v mnoha provedeních univerzální nůž, ale také speciální nůž na porcování masa, krájení zeleniny, ovoce i chleba a dalšího pečiva, nůž na sýr a další druhy nožů. This feature is not available right now.

Please try again later. Play all na nože zuzana pavlíčkov á. Na nože 1xMarcus Aurelius. Unsubscribe from Marcus Aurelius? Pro děti 677views. Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty.


Příjemná mandlová chuť a vůně. Rolovaný fondant 2x5. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! Na krájení korpusů, roztírání krému, porcovaní, i servírování – na to všechno potřebujete kvalitní cukrářské nože , které najdete v této kategorii.


V nabídce máme nože na servírování a porcování hotových dortů, rovné i zahnuté roztírací nože na nanášení krému i polev.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy.


Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Nabízíme cukrářské roztírací a promazávací nože různých cenových kategorií. V naší pestré nabídce cukrářských pomůcek najdete také speciální pilkové nože a cukrářské paletky rovné i zahnuté.


Nespecializujeme se pouze na originální příslušenství, ale. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost.


Stačí jen například šablonu vysypat kakaem a je to! Pokud máte raději klasické dorty zdobené krémem, budete toho potřebovat více: cukrářské zdobičky či špičky na zdobení v mnoha druzích, zdobicí sáček ze silikonu, plastový nebo látkový. Vyhovuje vám spíše pístová zdobička nebo silikonová?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky