čtvrtek 31. března 2016

Indukční deska 80 cm

Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změ. Bezdrátová teplotní sonda měří teplotu uvnitř pokrmu a dává instrukce varné desce. Snímač smažení udržuje správnou teplotu po celém povrchu pánve.


Indukční deska 80 cm

Už žádné odhadování a upravování n. Informační list produktu. Doporučená MOC (vč. DPH bez PHE) Přidat k porovnání. Indukční deska má rám zkonstruovaný tak, aby se o něj nezachytávaly hrnce.


Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují. Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené.


Další přednosti: dotekové ovládání s Touch Sliderem, dětský zámek, displej, booster, časovač,. Free Shipping Available. Ebenové sklo hladce splyne s pracovní plochou.


Její varné zóny a ovládání nejsou vidět, dokud je v. Nebo si jen nedokážete vybrat? Napište nám nebo zavolejte. Sestavíme Vám nezávazně individuální nabídku a pomůžeme s výběrem. Indukční varné desky jsou stylové a dobře se čistí, jsou praktické a zároveň účinné. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé.


Indukční deska 80 cm

Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Varná deska indukční Pure cm. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést.


Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Vestavná indukční deska Siemens EH875FFB1E o velikosti cm. Inovativní indukční technologie dělá vaření rychlejší, čistější a bezpečnější.


Kratší doba uvedení do varu s až o větším výkonem díky funkci powerBoost. Moderní indukční varné desky s varnou zónu combiZone nabízí více flexibility při vaření a smažení. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Díky tomu, že ohřívá pouze pánev a okamžitě reaguje na změnu nastavení teploty, máte vždy plnou kontrolu nad procesem.


Indukční vestavné desky MORA mají až účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Elektromagnetické pole přechází přes sklokeramickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky