pondělí 14. března 2016

Chladící taška tesco

Praktické chladící tašky a chladící vložky Skvělý doplněk na cesty, díky kterému vaše občerstvení vždy zůstane čerstvé. Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 25. Vyberte si z akčního zboží z naší sítě TESCO.


Díky našim akčním slevám ušetříte za nákup až stovky korun. Slevy , , ,. Pevné švy a skvělým chladící účinek je samozřejmostí. Taška lze snadno nosit přes rameno nebo jednoduše v ruce.


Všimnete si také pestrého designu a moderního zpracování. Taška je výborná v kombinaci s chladícími vložkami. Chladící tašky a boxy – nepostradatelný doplněk na pláže a dovolené, chraňte svůj opalovací krém před sluncem. Chladící tašky s potiskem (sítotisk, tampotisk, transfer) také v provedení přímo na plechovky či pet lahve – svůj vychlazený nápoj budete mít po ruce i na horkém slunci.


Chladící taška Bo-Camp Cooler Bag je velmi praktická chladicí taška s obsahem litrů. Vynikající pro rychlé vychlazení bílého, růžového a šampaňského vína na ideální teplotu a její uchování během celého podávání. S očkem na utěrku pro osušení láhve a stahovacím uzávěrem pro snadné přenášení. Vyrobeno z odolného plastu, nemyjte v myčce.


Cheb - OC Tesco - DATART Jedná se o původní prodejnu Euronics, která nově nese značku Datart. Má dvě větší poutka na nošení v ruce i přes rameno. Přední kapsa je na suchý zip, boční kapsa pro drobnosti. Odnímatelný a nastavitelný popruh. Chladicí taška v akci Tesco od 25.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Plážová termotaška - chladící taška Kasaviva litrů oranžová.


Taška má jednu velkou chladící komoru a jednu menší přední kapsičku z čelní strany. Chladící tašky jsou praktickým doplňkem nejen na kempování, ale také na zdlouhavé cesty autem, výlety na lodičkách či stanování. Najdete u nás standardní chladící tašky až do objemu litru, ale taky úžasné designové kousky, které vypadají jako luxusní kabelka, kterou můžete nosit jak do práce, tak do školy a vychlazené nápoje budete mít pořád po. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi.


Vybírejte si Chladící jednotky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V tejto kategórii nájdete termotašky, chladiace tašky, autochladničky, chladiace tašky na bicykel. Nakupujte výhodně s eMimino. Rozměry: 15x10xcm.


Dospěla jsem tak daleko, že si raději vybírám menší prodejny potravin bez bezpečnostních rámů. Plískanicí a tmou míjím Tesco , Albert, Lídl, v žaludku kručí, děti doma brečí… až do malé večerky, kde si snad kruci konečně v klidu koupím máslo a vajíčka. Nákupní tašky na kolečkách z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Skvělá záležitost pro letní pikniky, při procházce lesem nebo k vodě. Vetro-Plus Taška chladící NICE, navy, 20l s kontrastními pruhy pojme dostatek jídla ke zpříjemnění vašich společných chvilek.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky