úterý 1. března 2016

Akrylový tmel na praskliny

Zaschnutý tmel přebruste brusnou houbou, nebo brusným papírem a zarovnejte s povrchem zdiva. Vhodnou alternativou je akrylový tmel vhodný i do exteriéru, který lze použít na téměř všechny povrchy, kromě mramoru. Aplikace sádry vyžaduje zručnost, kdežto aplikace akrylátového tmelu je značně jednodušší. Tmel akrylový 300ml Soudal - bílý. Je třeba počítat s tím, že se tmel v prasklině mírně „propadá“ a spolehnout se můžete i na to, že i po vyzrání zůstává pružný.


Můžete ho přetírat akrylátovými a disperzními barvami, běžné tmely velmi dobře přilnou i ke dřevu, kovu či betonu. Při použití na bílou stěnu je obvykle nemusíte přetírat barvou. Popraskané spáry a trhliny v omítce a na střeše najdeme snad na každém domě či chalupě. Stačí jen dodržet správný pracovní postup a zorientovat se v nabídce vhodných produktů. Omítkový tmel je vysoce kvalitní, snadno zpracovatelný tmel vytvářející povrchovou omítkovou strukturu na drobné opravy omítek, štukových stěn a stropů, přetíratelný běžnými interiérovými a fasádními barvami.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyvíjíme a distribuujeme nové sanační technologie a materiály využitelné při statickém zajišťování staveb. Působíme v celé České republice a na Slovensku. Neporadí někdo něco, profesionálni, ověřené po čem by opět spoj nepraskal?


Minule při malování jsem spoje ošetřili akrylem, pomohlo to však jen na chvílí a po čase to opět prasklo, vid. Taktéž se chci zeptat jak ošetřit praskliny ve zdi, mimo spojů? Pred začiatkom práce sa vyplatí na podlahu položiť vhodnú fóliu, najlepšie so samolepiacou páskou. Z valcovej kartuše sa pomocou aplikačnej pištole vytlačí priamo do praskliny primerané množstvo akrylového tmelu. Rýchloschnúci, vysoko priľnavý akrylový tmel , natierateľný už minút po aplikácii bez rizika zašpinenia a nutnosti čakania hodín.


Návod na použitie Pred nanesení1. Rychle opravuje a utěsňuje spáry a praskliny. Rychleschnoucí akrylový tmel , který lze natírat již min po aplikaci bez rizika ušpinění a bez nutnosti čekat hodin než dojde k úplnému zaschnutí. Nanáší se nejlépe prstem.


Na bílých zdech a stropech ho již ani nemusíme přetírat. Na drobné vlasové praskliny ve zdi použijte akrylový tmel , který nanesete pouze prstem. Je výborný, neboť je na bílých zdech a stropech už ani nemusíme přetírat. Do té se pak vkládají právě válcové kartuše s tmelem. Na větší praskliny je třeba více tmelu a pro snadné nanášení si zkuste raději půjčit aplikační pistoli.


Na vyplnění praskliny nebo spojení akvarijních skel je tmel ideální pomocník. Jde však o to, abyste dokázali vybrat vhodný typ. Vypĺňa, lepí, pracuje s drevom, nevypadáva a je vhodný aj pre vonkajšie prostredie.


Tento vytvorenom na základe lepidlá a doplnené rôznymi prísadami. Ako zmäkčovadlo spravidla pôsobí malé množstvo oleja. Väčšina technických vlastností je podobná vyššie uvedenému olejovému lepidlu. Jak už bylo zmíněno, akrylový tmel se používá hlavně v rámci domácnosti, a to v interiérech. Používá se na běžné poškození, jako jsou různé praskliny a trhliny v omítce, stejně tak na zatmelení různých spár a děr.


Je plasto-elastický tmel s výbornou přilnavostí k porézním i neporézním materiálům, lakovanému dřevu apod. Určen na spoje mezi dřevěnými, kovovými konstrukcemi nebo PVC rámy a zdivem nebo sádrokartonem. Soudal akrylový tmel Přetíratelný tmel na bázi akrylátu pro tmelení a těsnění spár a trhlin v omítkách, koutové spoje stěn a stropů, spáry kolem rámů oken a dveří, schodů, podlahových a jiných dekorativních lišt apod.


Akrylátový tmel na polystyren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky