pondělí 21. března 2016

Návod k obsluze pračky candy

Před uvedením do provozu si návod pozorně přečtěte. Stáhněte si přímo z webových stránek návod k použití vašeho spotřebiče ve formátu pdf: vyberte si produktovou řadu, model nebo kód spotřebiče, který hledáte. Jestliže nebude k dispozici, můžete si ho vyžádat na zákaznické podpoře.


Stiahnite si priamo z webových stránok návod na obsluhu vášho spotrebiča vo formáte pdf: vyberte si produktový ra model alebo kód spotrebiča, ktorý hľadáte. Automatická pračka CANDY CO 1dF bílá - návod k obsluze. Ak nebude k dispozícii, môžete si ho vyžiadať na zákazníckej podpore.

Procházejte a přímo z webu stahujte návody k obsluze našich spotřebičů ve formátu PDF – stačí vybrat produktovou řadu, název nebo kód spotřebiče. Děkujeme za výběr pračky značky Candy. Pračky Candy Vestavné domácí spotřebiče - Pračky - návody k obsluze Český návod pro pračky Candy je možné stáhnout na stránkách výrobce, ale protože ne vždy tak tomu je, máte možnost prohlédnout si naši databázi návodů pro pračky značky Candy , které spadají pod kategorii Vestavné domácí spotřebiče - Pračky. Jsme si jisti, že vám pomůže vyprat oblečení, každý jemný kousek každý den.


Návod k obsluze Candy Aqua 10 který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. CANDY CSW 5D-S – český návod Předtím, než uvedete svou novou pračku CANDY CSW 5D-S do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Srozumitelné návody na pračky najdete jedině u nás! Návody jsou zdarma v českém jazyce a ve formátu pdf. Hledáte návod na svoji pračku? Podívejte se na najdinavod.


Zrozumiteľné návody na práčky nájdete jedine u nás! Návody sú zadarmo v slovenskom jazyku a vo formáte pdf. Hľadáte návod na svoju práčku? Pozrite sa na Najdinavod.


Ochráníte tak sebe a zabráníte možnosti vzniku škod na Vašem přístroji. Na stránce neleznete návody a manuály na Pračky - Candy v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Odložte si tento návod na bezpečném místě pro použití v budoucnosti. Před použitím pračky si prosím přečtěte návod k její obsluze. Nepoužívejte pračku pro ukládání hořlavých kapalin (čisticích prostředků, benzínu atd.), v blízkosti pračky neukládejte hořlavé kapaliny.


Do prací vody nepřidávejte hořlavé kapaliny - jejich výpary mohou způsobit vznik požáru nebo výbuchu. Chci se zeptat,jestli by jste mi mohli e-mailem zaslat návod k obsluze. Zdarma PDF manuály Washing Machine GOFS2Candy Pračky.


Máme PDF manuály Candy Washing Machine GOFS2Pračky. Vyberte svůj model z širokého sortimentu sáčkových a bezsáčkových vysavačů napájených akumulátorem či ze sítě.

Maximální účinnost co do sacího výkonu, spotřeby a úrovní hluku poskytuje vynikající výsledky na všech typech povrchů. Požádejte Vašeho prodejce, aby Vás informoval o sortimentu těchto výrobků dovážených do České republiky. Navíc hrozí riziko opaření z důvodu vysokých teplot při praní!


Abyste takové situaci předešli a ujistitli se, že k napouštění a vypouštění pračky dochází bez problémů, hadici bezpečně upevněte. Vzhledem k moderní technologii specifikace hladiny vody a délky praní spotřebuje pračka minimální množství vody a elektrické energie. Pozorně si přečtěte celý návod , neboť jen tak se seznámíte s automatickou pračkou a budete s ní umět správně zacházet. V návodu k obsluze jsou uvedeny různé modely automatických praček, které se mezi sebou liší. Nedodržením výše uvedených pokynů můžete negativně ovlivnit bezpečnost spotřebiče.


V případě závady způsobené nesprávnou manipulací budete hradit servisní zásah. Pokud ano, kontaktujte servis GIAS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky