pondělí 7. března 2016

Nože kai revoluční

Firma KAI vyrábí řadu profesionálních kuchyňských nožů a jejím vrcholem jsou nože Shun vyrobené z damascenské oceli. A to i přes to, že namátkou – v Čechách asi i nejznámější – německá firma J. Friedrich Dick založila svoji nožířskou manufakturu o 1let dříve a jejich nože jsou v Čechách asi nejprofláknutější. Nové technologie kombinovaná se staletími prověřenou starou tradiční ruční kovářskou výrobou. Inspirováno starými technikami výroby samurajských mečů, tato konstrukce vytváří neskutečné ostří, Čepel je vyrobena z kované SG-2. Shun Professional - nože jsou vyrobeny ze speciálně vyvinuté nerezové damascenské oceli ze vrstev.


Vnitřní vrstva je vyrobena z V10Gold oceli. Nože KAI - KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let, specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů. Sparen Sie bis zu auf Produkte von KAI im slewo Möbelshop! Níže je uveden seznam, obsahující společnost, které se nacházejí v okolí. Za nabroušení japonského santoku si řekli 1Kč, ale trvalo to cca.


Nejlépe hodnocená odpověď. WASABI BLACK - japonské nože KAI. Daido 1Ko úctyhodné tvrdosti 58±HRC.


Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice děděné z generace na generaci a špičkové kontroly kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené nože. Tento vynikající nůž na filetování či krájení sušených šunek je vyroben ze špičkové oceli VG10Gold. KAI , NOŽE KAI , KADEŘNICKÉ NŮŽKY KAI. Ukážka všetkých nožov s pevnou čepeľou, ktoré sme zaradili do výpreda.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nože Kai vyžadují tvrdší ocílku, do měkčích se zakusují. Pořizovala jsem ji už dávno, takže si doporučenou tvrdost nepamatuju, nezlob se. Musela bych se znovu přeptat v obchodě Ovis v Revoluční ulici v Praze, kde mi nůž prodávali a kde mi poradili, jak ho brousit. Tak možná zavolej tam, mělo by to pomoci a bude to rychlejší.


Exkluzívne japonské kuchynské nože KAI sú predurčené svojou kvalitou a použitými materiálmi všetkým ambicióznym domácim a profesionálnym kuchárom, ktorí okrem excelentnej funkčnosti a trvácnosti vedia oceniť napríklad aj krásu a exkluzívnosť damaškovej ocele. Použitie špičkových materiálov a tradičných japonských metalurgických postupov, ručná výroba či. Omlouváme se, ale japonské nože KAI už nebudeme prodávat.


Jestli máte chvilku, mrkněte na ně, jsou opravdu exkluzivní. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Video € 2(vrátane DPH) Kúpiť. Japonský nôž PRESTO SANTOKU cm.


Nôž Santoku PRECIOSO 1. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kuchyňské nože značky Kai. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Stojan na nože Stonehenge je vyroben z odolné černé žuly v kombinaci s ořechovým dřevem. Velice robustní a kvalitní provedení. Vroubkované nože KAI na rajčata SANTOKU - japonské šéfkuchařské Šéfkuchařské nože KAI Vykosťovací nože KAI DEBA - japonské vykosťovací nože Filetovací a plátkovací nože KAI YANAGIBA - jap.


Kvalitné kuchynské nože do každej kuchyne. V ponuke nájdete nože od špičkových výrobcov Wüsthof zo Solingenu a Victorinox zo Švajčiarska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky