středa 9. března 2016

Indukční deska siemens návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Počet varných zón Barva černá Celý popis a technické parametry. Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska. Co to pro vás znamená: doba zahřátí je krátká, vyšší bezpečnost a deska se čistí o dost snadněji.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ CZ. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti.


Naše výrobky jsou baleny v ekologicky neškodných materiálech, které mohou b. Indukční varné desky SIEMENS na Alza. Induction: indukční deska s varnými zónami flexInduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a přizpůsobí jí velikost varné zóny. Funkce powerMove Plus nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné varné nádoby. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení.


Přednosti nových flexindukčních desek SIEMENS. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Místo i pro velké pekáče díky připojitelné pečicí zóně. Slider umožňuje snadné a. Varná deska dosáhne správné teploty v okamžiku, kdy se jí dotkne položené nádobí a teplotu můžete.


Kratší doba uvedení do varu s až o větším výkonem díky funkci powerBoost. Extra velké potěšení vaření díky mimořádně velké varné. Varné zóny lze aktivovat a nastavovat lehkým dotykem s ovládáním touchControl. Mezi přednosti indukční technologie patří rychlost a bezpečnost.


Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete. Prohlédněte si naši nabídku varných desek od plynových přes sklokeramické až po úsporné indukční , díky nimž ohřejete jídlo rychle a efektivně. Inovativní technologie.


Každý spotřebič má jedinečné vlastnosti, abyste našli takový, jenž bude dokonale vyhovovat vašemu způsobu vaření. Nesmí chybět ani časovač (timer) s funkcí vypnutí. Dvě levé varné zóny můžete spojit do jedné velké combiZone, která umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích, zatímco funkce powerMove umožňuje intuitivní ovládání stupňů výkonu pouhým pohybem nádoby. SPOTŘEBIČ BYL VYSTAVEN NA NŠEM STUDIU, NIKDY NEBYL V PROVOZU. Siemens EX877LX33E - Z VÝSTAVKY.


Moderní deska s flexIndukcí, powerMove Plus a Home Connect. Technologie flexIndukce umožňuje flexibilní rozšíření varné plochy, zatímco funkce powerMove Plus umožňuje. Moderní a technologicky pokročilá indukční varná deska.


Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky