pátek 4. března 2016

Savo 5l cena

Spoľahlivo likviduje baktérie, vírusy, riasy a nižšie huby. SAVO originál 5L Kráľ na trhu čistiacich a dezinfekčných prostriedkov nielen na Slovensku. Už rokov je používaný na dezinfekciu v domácnostiach i profesionálnej sfére.


Je vhodný i na dezinfekciu pitnej vody. SAVO Originál likviduje choroboplodné zárodky, baktérie a vírusy (vrátane HIV a HBV), riasy a nižšie huby, odstraňuje pachy.

Vyniká mimoriadne vysokou čistotou. Nejlevnější e-shop ObalyOstrava. Zboží za akční ceny, slevy. SAVO Original červené 5l ( SAVO Original červené 5l ) SAVO Original červené 5l Čištění a dezinfekce ploch a předmětů.


Slouží k čištění a dezinfekci podlah, nábytku, kuchyňského a hygienického náčiní. Savo proti plesniam najpoužívanejšie protiplesňový prípravok na našom trhu. Okamžite pôsobiaci fungicídny a dezinfekčný prípravok.

Používa sa na sanáciu plesňových napadnutia dreva, stien, omietok, v práčovniach, kúpeľoch, saunách, bazénoch, malieb v interiéroch i exteriéroch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Free Shipping Available. Jeho použití je všestranné. Spolehlivě odstraní nebezpečné viry a bakterie, které zamořují povrchy ve vaší domácnosti a vodu ve studních a bazénech.


SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, bakterie a viry (včetně HIV a HBV), řasy a nižší houby, odstraňuje pachy. Prosím, použijte minimálně znaky! Savo Prim dezinfekční a mycí prostředek Svěží vůně kg. Vaše domácnost bude nejen čistá, ale také bezpečná. Akční letáky a slevy na vouchery.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento výrobek najdete v kategorii Drogerie a podkategorii Čisticí prostředky.

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Hračky, předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami, je nutno po minutách opláchnout pitnou vodou.


Sáčky do odpadkových košů Ulith 60l 50ks. Osvedčený a vysoko účinný dezinfekčný prípravok, ktorý zlikviduje 9 nebezpečných baktérií a vírusov rovnako ako choroboplodné zárodky, riasy a nižšie huby. Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a mikroskopické houby.


Doba působení minut. Prodej pouze osobám starším let. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo dezinfekce.


Savo Original: Dezinfekcia vody a povrchov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky