pátek 11. března 2016

Etikety na sklenice ke stažení

Etikety na kořenky - ke stažení zdarma. Web s etiketami a nálepkami na kořenky, kompoty, potraviny, víno, slivovici, med a pivo v různých jazycích - ke stažení zcela zdarma. Jinde již nemusíte hledat - jediné na internetu. Zdarma pro komerční použití Netřeba uvádět zdroj Bez autorských práv. Kdo by neměl rád na snídani.


Jolana Němcová Také děkuji za krásné samolepky. Myslela jsem, že na internetu bude ke stažení plno štítků na zavařeniny , ale nenašla jsem kromě těchto. Ozdobné etikety na sklenice od zavařenin , džemů, marmelád či lahve domácích sirupů. Můžete použít bílé nalepovácí štítky a. Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky etikety , ke , kořenky, na , stažení a jeho autorem je Poradce. Odeslat e-mailem BlogThis!


Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v. Obaly produktů jsou označovány recyklačními symboly, které nám mají pomáhat při třídění odpadu. Nebojte, není to žádná věda.


S našimi přehlednými taháky ve formě infografik se z vás stane odborník na třídění odpadu raz dva! Zdroj pinu etikety - na -potraviny. Tisk obálek a etiket 3. Samolepicí etikety na kořenky s nápisy, holčičky.


Korn Ruční Výroba Domácnosti Decoupage Jednoduché Ruční Výrobky. Vibrant Gel Pen Pack - 5. Rozměry: délka 95cm , šířka 40cm, výška 56cm. I to splní svůj praktický účel, ale ne vždy do bude krásné.


Pokud chcete, aby vaše sklenice měly šmrnc, vyrobte si trans. Taška je velmi dobře zpracována. Pěkné etikety na kořenky. Vítejte na stránkách věnovaných etiketám na sklenice pravé domácí slivovice. Zde máte možnost stáhnout si hotové etikety různých moravských a českých pálenic anebo se můžete jen inspirovat a vytvořit si vlastní.


Je zde také galerie obrázků ovoce, které můžete případně použít na Vaše etikety. Po očekávané době a díky vašemu přání jsme zavedli do výroby etikety , které jdou pod vodou ze sklenice lehce a dobře sundat i když vypadají na první pohled stejně. Tímto krokem jsme zase o kousek blíž k přírodě, sklenice jdou snadněji recyklovat a použít znova. A pokud doma zavařujete, uvidíte i dobře na to, co jste.


Návody a šablony - kliknete zde. Papírové samolepky na sklenice s domácími likéry, džemy a dalšími pochutinami. K popisování tužkou, fixem nebo perem.


Doporučujeme nejdříve popisovat a pak až lepit. S motivem ovoce, bylinek a lučního kvítí. Na archu o velikosti A(x 2cm) je samolepek různých tvarů. Materiál: matný papír Vyrobeno ručně v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky