čtvrtek 10. března 2016

Instalace dřezu do pracovní desky

Koupili jsme pracovní kuchyňskou desku, teď je potřeba vyříznout do ní díry na umyvadlo a sporák a zkompletovat ji dohromady. Jak jsme si s tím poradili uvidíte v tomto videu. Vestavěné dřezy ( I ) jsou instalovány do kuchyňské pracovní desky a tvoří tak součást nepřetržitého pracovního povrchu. Dřez je zasunut shora do vhodného výřezu pracovní desky.


Montáž dřezu Jak si vybrat dřez do své kuchyně.

Existuje několik způsobů instalace dřezu do kuchyňské desky. Přečtěte si více o různých typech montáže dřezu. Pozornost také věnujte orientaci dřezu , jestli bude vanička nalevo nebo napravo. Pracovní deska - montáž dřezu a kompletace. WHY DO WELDERS NOT SPEAK ABOUT IT - Duration:.


Instalace indukční desky AEG PerfectFit - Duration:. Způsoby instalace do pracovní desky. Více v článku o typech montáže.

Navržení vhodného řešení. Po zhodnocení stavu a načerpání informací o instalaci dřezu je potřeba navrhnout vhodné řešení a poté vybrat ten. Nastavte dřezu do pracovní desky mohou být sami sebou. Chcete-li to udělat, nemusíte mít zvláštní dovednosti a mít zvláštní nástroj.


Ale stojí za to, že v každém případě při instalaci umyvadla jsou nuance. Nejdříve se dozvídáme, jaké druhy skořápky existují. Tento typ montáže se však také nehodí pro dřevěné pracovní desky , u kterých by mohlo kvůli. Obvykle se dřez vsazuje přímo do pracovní plochy nejlépe před montáží desky , protože to usnadní následující pracovní kroky.


Pro stanovení správné polohy. Návod - instruktážní video, jak správně provést montáž dřezu. Jednoduchá instalace s EasyFit Neřešte vrtání a šroubování při instalaci vaší desky.


Jednoduše zacvakněte EasyFit varnou desku Beko do připraveného výřezu v pracovní desce a nic. Za tímto účelem do dřezu natočte vodu a spoje trubek ohmatejte. Díky tomu tak budete moci snadno objevit netěsná místa, která budete moci v případě potřeby utěsnit.


Poté ještě na závěr odřízněte přečnívající část těsnící pásky, která se na okraji dřezu vytlačila směrem ven. Tím je podstatná část práce hotová.

Očistěte desku od pilin a vsaďte dřez, abyste vyzkoušeli, zda dobře sedne. Nyní je nutné zajistit řez desky proti vodě, která se kolem dřezu vždycky vyskytne. Kdo toto neudělá, riskuje, že se voda dostane do struktury desky , ta začne bobtnat, odlamovat se. Dřez se vkládá shora do výřezu v pracovní desce. Montáž nového nebo výměna stávajícího kuchyňského dřezu patří k pracím, které při troše šikovnosti zvládneme sami.


Postup instalace dřezu do kuchyňské desky : 1. Na horní stranu kuchyňské desky položit dřez dnem vzhůru. Umístit dřez přesně do požadované polohy. V prvé řadě je nutné odmontovat starou pracovní desku.


To vyžaduje odmontování sifonu, které vám umožní vyjmutí dřezu a následně i pracovní desky , která je vespod ke kuchyňské lince připevněná několika šrouby. Po jejím odstranění přichází na řadu instalace pracovní desky nové. Zakreslený otvor vyřízněte přímočarou pilou, otvor pro zasunutí listu vyvrtejte. Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Nevýhodou tohoto materiálu je snadné poškození například poškrábáním nožem a do pracovní desky se tak může dostat voda. Jádro je vyrobeno z dřevěných třísek a při špatné montáži dřezu mohou vzniknout mezery, do kterých může zatékat a deska pak nabobtná. Dřez musí být vždy umístěn s horní montáží.


Do dřezu instalujeme sifon a směšovač a připojíme sifon k kanalizačnímu potrubí Montáž integrovaného dřezu v pultu Integrovaný kuchyňský dřez vytváří jedinou kompozici s kuchyňskou pracovní deskou a vyžaduje dovednosti při práci s nástroji, takže drahá volba je nejlepší ponechat na profesionály. Výrobci vám do nerezového dřezu vylisují otvory přesně podle vašeho přání. Při výběru dejte pozor hlavně na to, aby měl nerezový plech dostatečnou tloušťku.


Do nerezových dřezů, které jsou slabší než mm, může být obtížné nainstalovat vodovodní baterii, ta se může viklat a špatně těsnit. Při výměně kuchyňského dřezu si rozmyslete, zda chcete vyměnit jen dřez nebo jestli nemá smysl, resp. Protože nový dřez lze do staré pracovní desky nainstalovat pouze tehdy, pokud je potřebný výřez stejně velký nebo větší. Jakmile jsou do desky vyřezány otvory pro myčku a sporák či varnou desku, je nutné nést pracovní desku opatrně a pouze ve dvou, protože jinak hrozí nebezpečí zlomení. Nevejde se Vám kuchyňská pracovní deska do Vašeho auta?


Zeptejte se ve svém prodejně OBI na službu Doprava zboží. Dobrý den, poptávám výměnu kuchyňské desky , tzn. Termín - nespěchá, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky