středa 5. srpna 2015

Chladící box do auta

Chladí pod okolní teplotu °C, thermo elektrická, odnímatelné víko, víko s bezpečnostním zámkem, prostor pro úschovu kabelu, plasto. Chladící boxy do auta v naší nabídce fungují na principu pasivního, nebo aktivního chlazení. Pasivní boxy jsou izolovány polyuretanovou pěnou.


Aktivní t ermoelektrické, kompresorové či absorpční boxy udrží teplotu uvnitř chladícího boxu - 18°C pod okolní teplotou. Je možné je připojit do zdířky autozapalovače a.

Vám zdarma poradí jak správně vybrat chladicí boxy, chladící tašky a autochladničky. Nakupujte za nejlepší ceny na internetu! Chladící tašky, boxy a autochladničky do Vašeho vozidla - NEJCENY. Termoelektrický chladící box Campingaz Powerbox Plus 24L s připojením do autozapalovače V. Chladicí boxy skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Chladící box do auta Bo-Camp Arctic je lehký a velmi kompaktní chladič s připojením V a.

Nabízíme chladící boxy do auta v různé cenové relaci a různých možností použití. Nejprodávanější sortiment. Snips Chladící maxi box barbecue.


Praktický, snadno ovladatelný, chladící box na maso a další potraviny, s chladící vložkou, vhodný na piknik Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin. Přicházel k nám číšník chladící víno v ledu. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Autochladničky, které se pečlivě postarají o čerstvost i správnou teplotu potravin. Lednice do auta s napájením 1 2 2V jsou proto ideálním řešením při převozu ovoce, zeleniny, masa, sýrů i dalších potravin a nápojů, které by v jinak nevyhovujících teplotách trpěly. Inzerát Chladící BOX do auta v okrese Hradec Králové, cena 800Kč, od Kvapa na Sbazar.


Do boxu lze vložit až litrové láhve. Box možno ukotvit na sedadlo úchytem pro bezpečnostní pásy. Box je vybaven sklopnou poličkou na drobné potraviny a úchyty pro uložení dvou lahví.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Až půjdete na piknik, zabalte si pití i jídlo do chladící tašky a přinesete vše krásně studené. A pokud nesete jen jednu lahev, vystačíte si s malých chladicím boxem. Své auto vybavte praktickou autochladničkou a už se nikdy nemusíte napít horké limonády! V případě, že hledáte levnější variantu, bude vám jistě stačit chladící box do auta.


Ať už rozhodne tak nebo tak, v létě autochladničku či chladící box jistě oceníte. Díky přenosné chladící tašce či pikovému batohu s termo-izolační kapsou se už nikdy nebudete muset bát o čerstvost potravin. Prosím o radu a vaše zkušenosti s chladícími boxy na 12V do auta , popř. Technická data jsou jedna věc, ale zkušenosti věc druhá. Možnost používání nejen v autě.


Prodám použitý chladící box do auta. Připojení na V - V nebo připojení k síti 2V. Osobní odzkoušení v Hradci Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky