úterý 18. srpna 2015

Sojová omáčka kikkoman 1l

New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Find Items from Every Automaker. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky tomuto balení si budete moct stále dolívat svoji nádobku na sojovou omáčku. Navíc je 1l balení velmi cenově výhodné. Tato omáčka se používá v Japonsku při běžném vaření denně k dochucení různých jídel, polévek, k rybě, k masu, při konzumaci sushi k nakládání masa, do salátů apod. Praktické a cenově velmi výhodné 1l balení.


Pozor neobsahuje přidaný glutamát ani éčka! Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí tradičním přírodním procesem vaření ze čtyř čistých složek sóji, pšenice, vody a soli. Hodnocení produktu: (). Tato světlá sojová omáčka je vyrobena z fermentovaných sójových bobů a praženého obilí.


Její chuť je velmi jemná. Světlé sojová omáčka Usukuchi (žluté víčko) se používá hlavně do kořenících směsí. Toto větší balení se hodí většinou pro restaurace a gastronomické podniky. O produktu Přirozeně vařená sójová omáčka , která využívá pouze přírodních procesů. Má charakteristickou červeno-hnědou barvu a nezaměnitelné aroma.


Jídlům dodává jedinečnou a osobitou chuť. Hodí se především do asijské kuchyně, ale také na pizzu, hamburger, k dezertům nebo do. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby.


Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude. Kikkoman sojová omáčka Teriyaki 250ml. Přirozeně fermentovaná sójová omáčka , která se vyrábí tradičním způsobem jen z pšenice, sojových bobů, vody a soli. Stejkně jako kvalitní víno poté několik měsíců zraje a dostává tak nezaměnitelnou chuť, barvu a aroma.


Vhodná jako dochucovadlo nejen pro asijská jídla. Tato tradiční receptura je sice pomalá, ale omáčka díky ní získá intenzivnější a méně slanou chuť. Ačkoliv se všechny sojovky prodávají pod názvem „sójová omáčka “, každá z nich je ve skutečnosti jiná, protože používá jiný výrobní postup a suroviny odlišné kvality. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sójové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost.


Kromě základních ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, sůl a voda, obsahuje také cukr a destilovaný vinný ocet. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Takto originálna čistá sójová omáčka je jemnej chuti, má príjemne korenistú vôňu a klasicky sa podáva k sushi i do mnoho ďalších ázijských jedál. Je súčasťou pri servírovaní sushi a ázijských.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky