středa 12. srpna 2015

Kuchyňská dvířka trachea

Nábytková dvířka dávno přerostla kategorii „ kuchyňská “. Díky systému Trachea OS, budete mít přesný přehled o variantách, možnostech a materiálech, ze kterých mohou být skládaná dvířka vyrobena. Získáte představu o vzhledu dvířek a také o ceně jednotlivých dvířek a celé zakázky. Akrylátová dvířka patří k trendům ve výrobě moderního nábytku.


Ideální povrch, vysoký lesk a stálobarevnost – to jsou hlavní vlastnosti akrylátových dvířek. Nosná deska (dřevotřísková) je opatřena akrylátovou vrstvou z jedné nebo obou stran a doplněna ABS hranami ( u vybraných dekorů navíc možnost 3D hran ).

Vybrané dekory fóliovaných dvířek Trachea mohou být navíc doplněny aplikací dekorativního tisku Overface, jenž umožňuje aplikovat na dvířka libovolný grafický motiv. Na všechny tyto dvířka dáváme proslouženou 7-mi letou záruku na skrytou vadu odlepení fólie. Dětské tvary frézování Předsíň Jídelna Domácí pracovna Hotelový pokoj Kancelář Ordinace. TRACHEA - výroba kuchyňských a nábytkových dvířek, fóliovaná dvířka , akrylátová dvířka , dekory dvířek, motivy overface. Při plánování nové kuchyně (téměř našich dvířek je určeno pro kuchyňské linky) je důležité uvědomit si, že sama dvířka tvoří jen zlomek celkové ceny.


Většinu nákladů „spolykají“ korpusy, pracovní desky, kování, dřez, baterie… o spotřebičích nemluvě. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea. Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl.

Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin. CHCETE ZJEDNODUŠIT A ZRYCHLIT PRÁCI ? PŘICHÁZÍTE O ZISK, KDYŽ ODMÍTÁTE ZAKÁZKY ? JE PŘIZPŮSOBENÍ KORPUSŮ NA MÍRU VÝHODOU ? UNAVUJE VÁS MANIPULACE A SKLADOVÁNÍ PLOŠNÉHO MATERIÁLU ? MÁME PRO VÁS ŘEŠENÍ… Parametrické korpusy Trachea.


Kuchyňská dvířka Trachea. Firma Trachea je zaměřena na výrobu komponentů pro nábytkářský průmysl, kterými jsou polotovary (v současnosti především kuchyňská dvířka ) zhotovené z frézovaných desek MDF a potažené PVC fólií. Popis produktu: Vyrábíme nábytková dvířka do celého interiéru včetně komerčních prostorů.


Cílem je uspokojovat přání zákazníků, proto sledujeme vývoj v moderním bytovém designu, abychom mohli inovovat náš sortiment a nabízet tak jedinečné řešení vašeho bydlení. Dvířka Trachea jsou součástí již tak obrovské knihovny nábytku, prvků a materiálů programu PRO100. Knihovna dvířek Trachea obsahuje jednotlivé objekty dvířek rozdělené podle.


Holešov využívá technologii Overface - digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka. Grafický motiv vyberete dle svých požadavků - přírodní, abstraktní, dětské, speciální. Vážení zákazníci, Na základě usnesení vlády ČR platného od 14.


Hliníková dvířka a skla zde. Objednávka kuchyňských dvířek.

Nebojte se objednávat kuchyňská dvířka pomocí našeho on-line objednávkového formuláře. Kromě standardní volby rozměrů můžete také požadovat kuchyňská dvířka v provedení rám, mříž. Masivní dvířka jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti.


Díky tomu a také díky velké škále dekorů a tvarů, nikdy neomrzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky