čtvrtek 13. srpna 2015

Hodinky se strojkem eta

Mimo nože ale začal vyrábět také vysoce kvalitní švýcarské hodinky , které si svou pověstnou přesností a moderním designem vydobyly obdiv a respekt u zákazníků i konkurence. Ale nějak se mi nechce je nechat zastavit. Kč (doručíme do 2.) Akce -. Pánské hodinky Tissot Heritage Visodate Automatic T019. Jsou to časoměrné přístroje, jak je známe ze starých časů, kdy hodinky , ať už kapesní nebo později náramkové, byly technickou, řemeslnou a někdy i uměleckou chloubou svého majitele i manufaktury, která je vyrobila.


Svou spolehlivostí, nenáročností, ale i čistou mechanickou krásou si získal srdce mnohých hodinářských fanoušků.

Dostupnost a možnost úprav využila celá řada hodinářských značek, a tak i hodinky s tímto strojkem. Každé dřevěné hodinky , které opustí dílnu Wooden Landu, jsou naprostým originálem, který ručně vyrobíme přímo pro vás. Nejde jen o neopakovatelnou strukturu dřeva, ale především o náš unikátní online konfigurátor, ve kterém si na základě vybraného tvaru sami navhrnete vlastní hodinky , které nikdo jiný nemá. Dnes je firma Tissot členem Swatch Groupu, největšího výrobce hodinek na světě.


Používá kvalitní strojky Eta a jejich hodinky jsou vodotěsné od metrů vlhkotěsnosti až po 3vodotěsnosti pro hodinky na hlubinné potápění. Strojek je uložen v pouzdře z nerezové oceli o průměru mm. Dámské hodinky z dílny značky Certina se švýcarským strojkem ETA G15.


AA Precidrive s certifikací COSC vám zaručí přesnost chodu s maximální roční odchylkou vteřin.

Vodotěsnost 1metrů znamená, že si můžete s hodinkami dokonce i zaplavat. Zvláštností těchto hodinek je, že nemají nastavovací korunku- ovládají se dotykem na straně pouzdra. Pouzdro hodinek je uchyceno na tahu z černé Hi-Tech keramiky s bezpečnostní sponou. Minimalistický číselník v bílé barvě pak doplňují pouze modré ručky a drobné logo značky, krytý je safírovým sklíčkem s vysokou odolností proti oděru a průměrem mm. Jak si vybrat hodinky a přitom za ně nedat moc?


Lze si vybrat dobré, kvalitní a stylové hodinky s kvalitním strojkem - však každý prodejce tvrdí, že takové má. Jak se nenechat nachytat a podle čeho vybrat? Jedná se například o kvalitní pánské náramkové hodinky Steinhart Nav B-Uhr automatik B-Muster či o luxusní pánské náramkové hodinky Longines – Conquest – L3. Sledujte novinky ze světa hodinek!


Hodinky Traser se strojkem ETA G15. Zadejte svůj e-mail a my vás budeme in. K tomu voděodolnost 100m jako bonus a velmi univerzální velikost mm.


Unikátní hodinky se vzácným porcelánovým ciferníkem, hodi. Mechanické hodinky NACAR, SWISS MADE, náramkové hodinky s původním ciferníkem s strojkem ze let. Mimo funkce času je vybaven o ukazatel data. Ten nalezneme u indexu 3. Ani zařazení do kategorie společenských hodinek neubírá modelu Epos.


Na americké Ebay se poslední měsíc objevují velmi zajímavé hodinky - Gruen.

Měla by to být již zaniklá značka a buď se někdo pokouší o znovuoživení nebo se jedná o staré zásoby (NOS). Nemohli jsme si nechat ujít příležitost je koupit a trochu blíže se s nimi seznámit. Přidán detail ETA kalibru. Podívejte se na video, kde se dozvíte nejen princip fungování automatů ale i. O jejich přesnosti a preciznosti se můžeme přesvědčit i dnes - strojky ETA jsou vsazovány jak do hodinek relativně rozumných peněz - např.


Tissot, Zeno Watch - tak do značek mnohem dražších - Longines atd. Máte-li právě Vy na ruce hodinky se strojkem ETA , máte špičku mezi hodinářskými strojky. Nádherně přehledný ciferník obsahuje datumovku, stopky, indexy s luminiscenční vrstvou a pruhovaný podklad. Swiss made se kameny). Jedná se naprosto nepřehlédnutelný model s průhledným ciferníkem, který nabízí pohled chodu švýcarského automatického strojku.


Klasické pánské hodinky. Tyto hodinky byly osazeny strojkem kalibr 6 které se vyznačují perfektní vodotěsností. QUARTZ představují nadčasovou klasiku.


Design hodinek byl již ve své době doslova nadčasový, trochu podobný modelů hodinek Seiko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky