úterý 25. srpna 2015

Prodam nuz na kebab

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mlýnek na maso Hyundai MG 730. S mlýnkem na maso Hyundai MG7připravíte maso na karbanátky, burgery, čevabčiči, kebab , sekanou i masové kuličky nebo boloňskou omáčku a tradiční plněné pap.

Elektrický nůž EKO na gyros – kebab model KS-1E. Nůž na kebab z vepřového i kuřecího masa je konstruován pro profesionální využití. Snadná regulace tloušťky řezu.


Ochrana ostří proti úrazu. Průměr ostří: 95mm Hmotnost 25kg. Zasílám na dobírku (13-), nebo vyzvednutí v praze na Černém mostě či v Karviné. Použití a čištění je velmi snadné a mlýnek nepotřebuje velký prostor.


Silná a masivní konstrukce, při standardní použití nepotřebuje žádný servis.

Litinová konstrukce, šnek a matice Nerezový, tep. Jsme specialisté na kebab. Naše firma se zabývá prodejem gyros grilů, příslušenstvím, prodejem masových produktů a vybavováním provozoven již více jak let.


Máme mnohaleté zkušenosti s projektováním provozoven i školením personálu. Zvolte si nás a odebírejte zboží od profesionálů. Výkonný mlýnek na maso. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Delka cepele 84mm, Celkova delka 185mm, delka v zavrenem stavu 101mm. Na zadni strane klip (noseni v kapse).


Prodam novy skladaci nuz Bear Grylls-Scout. Ergonomicky tvarovana rukojet padnouci do ruky. Prodavam Nuz od Ceske firmy Acta Non Verba (ANV) Z1Mk. Je videt,ze nelezel ve vitrine.

Doklad a zarucak je soucast baleni! Je to paradni kapesni nuz. Rukojeť je ergonomicky zformovaná a umožňuje snadnou manipulaci.


Přímo na rukojeti je přepínač, který umožňuje zapnutí a vypnutí zařízení, kdykoliv je třeba. Vám umožňuje dostatek volného pohybu a díky tomu lze bez potíží řezat šťavnaté plátky. Kebab nůž, vybavení pro nezbytné pro řezání masitých pokrmů, jako je kebab , gyros, tacos, atd. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Pronájem grilů pro Vaši provozovnu. Maso, grily, turecký chléb, nože, akční balíčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky