úterý 11. srpna 2015

Decoupage polotovary

Lišta oblá frézovaná šíře cm. Podmienky ochrany osobných údajov Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. Zaměřujeme se na ubrousky na decoupage , papíry a 3D papíry na decoupage , širokou škálu předmětů ke zdobení, barvy, laky, lepidla, dále scrapbooking samolepky a sady, mozaika a nechybí ani pomůcky pro výtvarné tvoření jako štětce, kelímky, lepící čtverečky, nůžky aj. Drevené polotovary na decoupage (dekupáž) Drevené polotovary na decoupage (dekupáž) sú vhodné na dozdobenie servítkovou technikou. Drevené krabičky sa dajú dekorovať a pomaľovať akrylovými farbami.


Na dozdobenie pomocou decoupage techniky sa používajú servítky alebo ryžový papier.

Novinky: Nové dřevěné předměty a polotovary na decoupage. Decoupage techniku môžete kombinovať s technikou krakelovanie alebo transfer techniku. Všetko potrebné na decoupage techniku (dekupáž) a vintage style nájdete v našom e-shope. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Nabízíme srdíčka ke zdobení v několika velikostech, budky pro ptáčky a holubičky k dekorování, houpací koníky na stylové vintage dekorace. Plasty, sklo, železo a keramika sa používajú na prácu v technike decoupage. Jedná sa o najlepšie polotovary na oddelenie dreva.


Rôzne formy, od dosky na výrobky až po vnukovanú bábiku, šetrnosť k životnému prostrediu, jednoduchosť obliekania, kompatibilita so všetkými typmi lakov a farieb, robia z dreva obľúbený materiál na oddelenie.

Nabízíme různé druhy krabiček - na čaje, šperky, karty a jiné drobnosti, pokladničky,přívěsky, tácy, skříňky na klíče, hodiny apod. Jednoduchá a stylová dekorace pro velikonoční období. Dejte ji na stůl, vedle mísy barevných vajíček, do vázy větvičky rozkvetlých jabloní. Je to krásné i takto, jen bych doporučovala výrobky alespoň přelakovat bezbarvým lakem.


Dřevěné polotovary na decoupage pro Vaše další vlastní tvoření :-) nebo třeba jen tak. Využijte je na techniku decoupage , malování, mozaiku nebo patinu. Vhodné na decoupage , maľovanie, aplikáciu trblietok, štruktúrovacej pasty, a ďalšie techniky, do vnútra môžte vložiť ľubovoľný predmet a vytvoriť tak originálnu. Různý materiál a předměty, které můžete využít k dekorování ubrousky, rýžovými papíry nebo decoupage papíry.


Krabičky, tácy, šperkovnice nebo láhve na víno. Doplňky a polotovary vhodné pro dozdobení ubrouskovou technikou decoupage. Různé dřevěné krabičky, dřevěné výřezy a prkénka, rámečky a polystyrénové tvary. Ostatní dřevěné polotovary na decoupage a zdobení. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


V nabídce najdete i různé motivy na ubrouscích, takže pokaždé vytvoříte něco nového. Už jen samotná struktura dřeva je tak přirozená a krásná, že i malá úprava jen doplní to, co. Polotovary a polystyrenové tvary pro aranžování a vytváření dekorací.


Koule, polokoule a dřívka tvoří základ výtvarné činnosti s dětmi. Doporučujeme tvořit také z polystyrenu.

Dekorovat můžete akrylovými barvami a zdobit třpytkami a různými dekoracemi. Jako základ můžete použít i papíry na decoupage. Ponúkame drevené výrobky, vhodné na ďalšie dekorovanie.


Na drevené výrobky použite techniku decoupage a vykúzlite originálne krabičky, ale aj čajové krabice, truhlice, šperkovnice, skrinky na kľúče, obrazy, stojany, zakladače, srdiečka, postune pribudnú aj výrezy z preglejky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky