pátek 14. srpna 2015

Odštavnovač hurom

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hurom HZ Alpha předvádí skvělou práci při odšťavňování ovoce a bobulovin, podobně jako většina prémiových vertikálů. Z jablek, hrušek, pomerančů i hroznů jsme získali chutnou čistou šťávu, ve které nebyla cítit téměř žádná vláknina. Hurom H-AA je pyšným přírůstkem rodiny pomaloběžných šnekových odšťavňovačů Hurom.


Výjimečný design v podobě jemných křivek vzbudí upřímný obdiv. Vybíráme a testujeme stále nové odšťavňovače, mixéry a citrusovače. Ty nejkvalitnější zařazujeme do své nabídky.


Hurom Slow je dalším kvalitním odšťavňovačem od spolehlivého, světově známého výrobce. Oslovila nás především inovace v podobě chytré „self-feeding“ násypky, která se na trhu odšťavňovačů objevuje vůbec poprvé, a považujeme ji za povedený krok k ještě pohodlnějšímu odšťavňování. Hurom HE (HU-5New) Hurom Slow Juicer HE-RBE- barva černo červená metalíza. Hurom DT Chef - luxusní šnekový horizontální odšťavňovač. HUROM DT Chef - barva stříbrná - 200W - Luxusní šnekový odšťavovač.


Rádi pomůžeme vybrat odšťavňovač, který splní Vaše konkrétní požadavky. Nízkootáčkové (šnekové) odšťavňovače získávají šťávu z ovoce a zeleniny lisováním a nikoli drcením (jako běžné odstředivé odšťavňovače). Díky tomuto lisování získá odšťavňovač ze surovin více šťávy (až o polovinu, záleží na druhu surovin), a dokonce i za kratší čas. Odšťavňovač vám během chvilky připraví lahodný a zdravý nápoj, který vám dodá energii a osvěží vás na celý den.


Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. Vybírejte si Odšťavňovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. S optimální rychlostí otáček za minutu můžete vylisovat velké množství různých šťáv ve vysoké kvalitě, bez zahřívání suroviny. Shop Everything you Need on eBay!


Odšťavňovač udržuje ve šťávě blahodárné účinky, na rozdíl od jiných lisovacích přístrojů. Hurom má 1 opravdové šťávy, Hurom , to jsou poctivé šťávy! Hurom H-AI přichází s několika vylepšeními pro ještě pohodlnější odšťavňování.


Tím nejzásadnějším je nová chytrá násypka ve formě nádoby, která pojme daleko více kousků ovoce a zeleniny naráz a sama je pak dávkuje do odšťavňovací komory. Odšťavňovač lisuje šťávu namísto rozmělňování a umožňuje mnohem vyšší výtěžnost čerstvé šťávy při zachování všech vitamínů a enzymů. V zásadě existují dvě techniky k získání šťávy z ovoce a zeleniny.


První z nich je pomocí odstředivé síly, která vyhání šťávu z nastrouhaného ovoce nebo zeleniny a druhá je rozmělňovací technika, při níž se ovoce a zelenina drtí nejčastěji pomocí šnekové hřídele a následně se zachytává unikající šťáva. Přípravu domácích šťáv ze zeleniny a ovoce zajistí odšťavňovače. Základními druhy jsou šnekové a odstředivé odšťavňovače.


Test odšťavňovačů ukázal, že zatímco jeden je pomalý a náročný na čištění, druhý má zase menší výtěžnost a je hlučnější. Obzvlášť nízky počet otáčok (iba otáčok za minútu) je zárukou, že plody pri odšťavovaní nie sú rozhorúčené a vitamíny alebo vône nie sú narušené či zničené. Model HZ-Alpha je dostupný v poutavých barvách s protiotiskovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky