úterý 25. srpna 2015

Kožené desky na dokumenty

Díky tříchlopňovému systému zároveň zaručí bezpečné přenášení všech dokladů a písemností. Kapacita plastových desek na gumičku je až 1listů. Luxusní kožené desky na dokumenty ADEALER. Kapsy bez multiperforace pro ukládání dokumentů i různých předmětů s uzavíráním pro jejich bezpečný přenos a uchování.


Klasické kožené desky , pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů. Tyto desky jsou vyrobeny z kvalitní hovězí usně.

Reklamní desky na dokumenty k potisku. Vyberte si z naší široké nabídky nejrůznějších desek a pouzder na dokumenty , od prostých papírových, až po kožené desky s mnoha záložkami a zabudovanou. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Vyjímatelný 4kroužkový mechanismus (průměr mm, úroveň plnění mm). Upevňovací klip na blok - možno vyjmout. Otevřená vnitřní kapsa na dokumenty , vnitřní kapsa na zip a venkovní kapsa na suchý zip.


Kapsy na vizitky, kalkulačku, tužky a další drobné potřeby.

Portfolio je uzavíratelné na zip ze stran. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Včetně poznámkového bloku s stránkami linkovaného papíru. Kožené portfolio Harvard Ana zip. Baleno v dárkové kazetě Avenue.


Příslušenství není součástí produktu. Popis: Pro dokumenty A4. Dvě velké kapsy na dokumenty , pouzdro na pero a na vizitky. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Vystavit v této kategorii. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pá. Na přední straně desek je vypálený nápis Pamětní kniha.


Praktický a elegantní pomocník manažerů nebo třeba obchodních zástupců. Uzavíratelné portfolio s kapsami např. CD a samozřejmě poznámko. V případě velkého množství dokumentů se desky zavírají velkým magnetem.


Na levé vnitřní straně je volná kapsa na dokumenty , nebo tablet a kapsičky na vizitky, či jiné drobnosti.

Na straně druhé je kovový. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.


Z farebného vyhotovenia prevláda farbe čierna. Vnútro spisoviek obsahuje väčšinou jednu alebo dve záložky na dokumenty , kovovú sponu na pripnutie obalov dokumentov, zápisnik a súčasťou je častokrát aj kalkulačka. Samostatné kožené desky formátu AADK Classic v hnědé barvě. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Desky ADK Classic Ahnědé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky