čtvrtek 6. srpna 2015

Smeták na chlupy

Gumový podlahový smeták , nepřekonatelný v úklidu, pro všechny vnitřní i venkovní povrchy, také k bazénům, do saun, garáží, kadeřnictví apod. Vybírejte si Košťata a smetáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Potřebujete poklidit podlahu i několikrát denně? Spolehněte se na smetáky Leifheit či pohodlnější mechanické zametače Leifheit. Rychlé, pohodlné a také efektivní!


Spolehlivě zametou prach, špínu, vlasy, chlupy a nevíří přitom prach. Jsou vhodné na hladké podlahy i koberce. Vozík je ve dřevěném provedení má vestavěný vysavač, otvory pro mop a smeták , lopatku, saponát a malý kartáč na zvířecí chlupy. Kromě úklidu tvrdých podlah využijete mechanický vysavač i elektrický smeták také na koberce a dlažbu.


Ukládají nečistoty do speciální nádobky, kterou poté stačí vysypat a případně vyčistit. Díky nízké hmotnosti a kloubu se snadno ovládají. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


IKEA) odstranit mikroprach z manžety. Lepené boty se rozlepí. Je antistatické, takže se na něm vlasy nedrží. Ocení ho i majitelky psích salonů, protože skvěle zametá i psí chlupy. Koště je velice hygienické, vlasy ani chlupy na něm neulpívají a stačí jej propláchnouut pod tekoucí vodou.


Kdysi jsem koupil aku smeták v Lídlu asi za 55-. Je výborný na drobky, chlupy , prostě na rychlé uklizení viditelného nepořádku. Určitě nemůže uklízet prach, je to smeták a ne vysavač. Jelikož se používá jenom jednou za čas na rychlé uklízení, tak vydrží nabitý pár měsíců.


Gumový antistatický smeták se škrabkou je ideální do provozů, ale i na venkovní použití kde se vyskytují vlasy, chlupy , smetí a listí. Barva: černá Vlastnosti: - nechytá na sebe žádné nečistoty - 1 gumový - využití možné nejen pro kadeřnictví, ale i na veškeré pevné i měkké povrchy, zahrady a terasy Smeták je dodáván samostatně bez tyče. Po porodu už si budu zas luxovat kdy chci a nebudu odkázaná na manžela. Košťata, smetáky, lopatky Nabízíme široký výběr v oblasti kartáčnického zboží, zde najdete koště chodníkové, smeták , smeták profi venkovní, smeták z pravých žíní, kartáč na ruce, kartáč na nádobí, lopatky, lopatka a smetáček, lopatka a smetáček na tyči takzvaný lenoch, kartáč na radiátory, ometač prachu a pavučin, rýžák, rýžák na holi, násada. Teleskopický smeták do auta 3v užitečné autopříslušenství, ktere by nemělo chybu v zimní výbavě vetsi vozidel (dodávky, nákladní vozidla).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jak bylo zmíněno, nejedná se o vysavač, ale o mop, takže zde nenajdete žádný rotační kartáč a podobné věci.


Suchý úklid je řešen pomocí bílé utěrky, na které ulpí prach, chlupy a jiné nečistoty. Modrá utěrka je na vytírání a po úklidu ji musíte vyprat v ruce. Výhodou je i velmi tichý cho jelikož nedisponuje. My luxujeme téměř denně, osvědčil se nám vysavač Miele (mají i velkou verzi přímo pro zvířecí chlupy a mají i speciální nástavec na pohovky, pelechy apod.). Investice dražší, ale po dlouhé době je to konečně vysavač, na který se lze spolehnout.


Smeták je běžný domácí nástroj, jenž má podobnou funkci jako koště. Slouží k zametání nečistot z vodorovných hladkých ploch, prováděných nejčastěji v interiérech budov. Na rozdíl od koštěte ale smetáky bývají uzpůsobeny pro úklid plochy mokrou cestou, tedy lze jimi podlahu vytírat respektive utřít, oproti klasickému koštěti bývají celkově měkčí a k. Typ výrobku: smeták gumový smeták na vnitřní i vnější zametání ideální na zametání chlupů a vlasů snadná údržba - smeták lze omýt pod tekoucí vodou teleskopická tyč záruka roky. Během jediné minuty zbaví tento mechanický smeták váš koberec každé nečistoty.


Drobky, prach, vlasy a zvířecí chlupy už od teď nemají šanci. Díky geniální konstrukci se snadno dostane i do hůře dostupných. Gumový smeták s teleskopickou holí má pevná gumová vlákna zajišťující snadné zametání vlasů a chlupů z podlah, hodí se také pro vymetání nečistot z koberců. Guma zabraňuje nepříjemnému půso. Smeták s kombinací slabších a silnějších štětin, určen pro vnitřní použití.


Slabší výborně zametají i velmi jemné nečistoty, vlasy i zvířecí chlupy. Barva: červená Vlastnosti: - nechytá na sebe žádné nečistoty - 1 gumový - využití možné nejen pro kadeřnictví i na veškeré pevné i měkké povrchy, zahrady, terasy Smeták je dodávám samostatně bez tyče. Farilia lepicí váleček na chlupy s bílou rukojetí odstraňuje chlupy , prach a vlasy z oděvů i polstrování nábytku.


Váleček je vyroben z polypropylenu. Po použití můžete znečištěný váleček očistit ve vlažné vodě a nechat oschnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky