středa 12. srpna 2015

Elektrické topné těleso s termostatem

Hlavice je dále opatřena bezpečnostním termostatem , připojovacím kabelem a stykačem, který umožňuje i ovládání prostřednictvím HDO a nadřazené regulace otopného systému. Nabízíme topné tyče s termostatem a regulací, ale i jednoduché topné tyče bez regulace. Pro lepší vzhled vaši koupelny nabízíme u většiny tyčí variantu v bílé barvě nebo lesklém chromu. Pro náročnější zákazníky pak i jednu topnou tyč navíc v. RC s termostatem 400W - Metalická stříbrná el.


Elektrické topné těleso EL.

Koupelny a příslušenství. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Hranatý design vhodný pro všechny typy radiátorů.


Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou. LIPOVICA elektrické topné těleso 300W (bílá) s termostatem (LIPOVICA elektrické topné těleso 300W (bílá) s termostatem ) MEK - elektrická topná tyč s regulací se využívá pro ohřev koupelnových žebříků, také pro ohřev všech typů radiátorů – litinových, plechových, hliníkových. Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny.


Délka přívodního kabelu m. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu.

Topné těleso s termostatem , pro akvária o objemu - 1l. Teplotu stačí nastavit jednou a více se již nemusíte starat. Sapho ONE D topná tyč s termostatem , 600W, chrom ONE-D-C-600.


R MgO s vinutou přívodní šňůrou v bílé barvě ukončené speciální montovanou vidlicí UNISCHUKO s integrovaným regulátorem prostorové teploty v bílé barvě, spínačem a signáln. RE do koupelnových radiátorů je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Bílá vinutá přívodní šňůra je dlouhá m (v rozvinutém stavu m) a zakončena připojovací vidlicí s integrovaným elektronickým regulátorem prostorové teploty, programem sušení, spínačem a. Na spodní hraně vertikálního prof. Topná tyč s termostatem 5W.


Pro kombinované vytápění je nutné dokoupit elektrické topné těleso a T-kus ( odbočku). Pro elektrické vytápění je potřeba koupelnový radiátor doplnit elektrickou topnou tyčí. Ta je buď prostá bez možnosti regulace teploty nebo s termostatem , kde je možné nastavit požadovanou teplotu.


Vybavení koupelen Topné žebříky. Odebrat vše elektrické s termostatem. C s not exceeding mA, or from fixed wiring in a krokem °C Rozmezí zobrazované teploty okolí - °C s krokem °C Provozní vlhkost - (prostředí bez kondenzace) Krytí IP Skladovací teplota-až °C REGULUS - El.


Thermostat Mode Description and Setting. Jen některé objednávky se mohou o pár dní opozdit. Jedná se pouze o spirálu s termostatem ! Tato nabídka od prodejce roobil byla archivována dne 20.


Topné tyče - vložky s výkonem 600W UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.

Tepelné celky k použití ve veškerých bojlerech a zásobnících. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hlavní výhodou elektrických topných tyčí je možnost vytápět otopné těleso v zimě např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky