pátek 7. srpna 2015

Půllitr s fotkou

Půllitr s fotkou

Grilujete rádi na zahradě? A k tomu má Váš manžel rád orosené pivo? Nabízíme originální bílý keramický půllitr s vlastním potiskem.


Půllitr s fotkou

Darujte svému muži půllitr jako dárek, který ho opravdu potěší. Potisk na půllitr může být umístěný vpravo nebo vlevo od ouška nebo oboustranný, vždy záleží jen na Vás. Pro správné fungování stránky je nutné mít povolený JavaScript ve vašem prohlížeči.


Zkuste jiný prohlížeč nebo JavaScript v nastavení prohlížeče povolit. TvůjKorbel nabízí originální půllitry se jménem, půllitry k narozeninám i půllitr s potiskem. Půllitr s fotkou - široký 5l - je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům. Hrnek s fotkou Hrnek s barevným.


Obrázek je do skla vyrytý laserem, takže je prakticky nezničitelný. Myčka nemůže obrázek nijak poškodit. Půllitr s gravírovanou fotkou je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům. Pivní krýgl s fotkou , to je skvělý dárek pro muže, ale určitě i krásný dárek pro ženu.


Půllitr s originálním, a v myčkách nezničitelným, motivem je praktický dárek. Pokud hledáte pivní dárek pro pivaře, pak je půllitr na zakázku dárkem ideálním a půllitr s vybroušeným jménem jistě potěší. Kromě půllitru v nabídce naleznete i další sklenice nebo hrnečky na kávu se jménem na Vaše přání.


Spokojenost, půllitr nádherný, jako dárek velmi potěšil. Děkuji :-) Přečíst více názorů. Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit. Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např.


Pivní půllitr s vlastním potiskem udělá radost všem milovníkům dobře vychlazeného piva. Ideální dárek pro muže k narozeninám, na Vánoce i Den otců. Skvělý nevšední dárek pro milovníky piva. Fotodárky: Půllitr keramický bílý pro praváka - 1x potisk.


Půllitr s fotkou

Dárky k narozeninám, výročí, k svátku. Osobní fotodárky se hodí pro jakoukoliv příležitost. Představte si, že na párty přinesete například pivní tácky, které jste sami vyrobili. Nebo byste si raději přáli trochu nostalgie v podobě těžítka s vaší fotkou uprostřed?


Vytvorte si darček z vlastných fotiek pomocou nášho editora darčekov. Originálne fotodarčeky s vlastnou fotkou. Dodanie do dní po celom Slovensku.


Pošlete nám fotku a my zařídíme zbytek. Fotku upravíme taky, aby byla pěkně viditelná a opravdu potěšila. Obrázek gravírujeme laserem, nemůže se tedy sloupnout nebo poškrábat.


Půllitry jsou vhodné do gastroprovozu, což znamená, že když ho doma dáte do myčky, nic se mu nestane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky