čtvrtek 27. srpna 2015

Hba23b223e bílá

to receive the TCM Shop newsletter for discounts and exclusives. Trouba Bosch HBA23B223E bílá za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vestavná trouba Bosch HBA23B223E má čelní stěnu z bílého skla a působí tudíž velmi elegantně, doplní bílé spotřebiče ve vaší kuchyni a navíc je vybavena skvělými funkcemi.


Máte na výběr ze pečících programů zahrnujících horní a spodní ohřev, horký vzduch a gril. V troubě můžete i rozmrazovat. Vestavná trouba se skleněnou čelní stěnou a snazším čištěníčištění trouby již není tak náročné, jelikož se nečistoty méně usazují. Celý popis a technické parametry. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Vestavné spotřebiče Trouby Pečicí trouby Bosch HBA23B223E bílá vestavná trouba Bosch HBA23B223E bílá vestavná trouba A,multifunkce (dr.ohřevu), l, GranitEmail, max. Třída spotřeby energie A: nejlepší výsledky pečení při nízké spotřebě.


Vestavná elektrická trouba v nerezovém provedení spadá do úsporné energetické třídy A. Prečítajte si hodnotenia iných zákazníkov a vyberte si spoľahlivý e-shop na. Vestavná multifunkční trouba Bosch HBA23B223E se skleněnou čelní stěnou a snazším čištěním v energetické třídě A. Kromě klasického spodního a horního ohřevu totiž nabízí i možnost pečení pomocí horkého vzduchu, infragrilu, ale i velkoplošného a maloplošného grilu. EcoClean: čištění bez práce díky speciálnímu povrchu, který automaticky absorbuje tuky.


Odteď tak můžete mít chutné grilované speciality připravené rychle a. Další přednosti: energetická třída A, druhů ohřevu (gril, rozmrazování, cirkulační infragril), EcoClean - snadné čištění. Barevné sklo: bílá skleněná čelní stěna jako brilantní alternativa k nerezu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Při odmítnutí použijeme cookies pouze k statistickému měření.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. My pro Vás stále pracujeme! Pečící trouba Bosch HBA23B223E.


Bílá mikrovlnka s dotykovým ovládáním a barevným textovým displejem Vám ušetří spoustu času. Díky automatickým programům připravíte každý pokrm perfektně. Vyberete program zadáte váhu a trouba sama zvolí optimální stupeň výkonu: na výběr je jich celkem 5. Praktické LED osvětlení oceníte nejen při přípravě tolik oblíbeného pop cornu. Pro vyhledávací frázi Bosch hba23b223e bila doprava zdarma jsme na našem vyhledávači našli výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali?


Zkuste frázi Bosch hba23b223e bila doprava zdarma trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Příslušenství pro BOSCH HBA23B223E. Nabízí druhů ohřevu vč. Sie haben eine ungültige Stückzahl eingegeben!


Die Abnahmestückzahl ist in 1er Schritten gestaffelt! EcoClean na zadní stěně, díky speciálnímu povrchu z mikrojemné keramiky se nečistoty méně usazují a čištění není tak náročné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky