pondělí 24. srpna 2015

Kelímky na kávu s víčkem

Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy. Praktické kelímky na kávu s víčkem.


Dodáváme ve třech různých.

Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let.


Najdete u nás kelímky a víčka za TOP ceny nebo kelímky a víčka pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si kelímky a víčka, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Kelímek na kávu s víčkem z velkoobchodu MUGS Praha za nízké ceny pro kavárny.

Naše jednorázové papírové kelímky na kávu s plastovými víčky poskytují jednoduché, ale praktické řešení pro podávání nápojů. Mohou být široce používány v prodejnách, nebo na večírcích, akcích či festi. Na vaši kávu nebo čaj s sebou.


Potisk kelímků od tis kusů. Kvalitní BIO nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje. V balení mix barev dle vyobrazení.


Objem kelímku 2ml ( po okraj) , užitný objem 2- 2ml. BIO papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oproti standardním papírovým kelímků opatřeny vntřní vrstvou z tzv. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte kelímky a víčka za nejnižší ceny a nebo kelímky a víčka pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás plastový kelímek s víčkem za férové ceny, případně plastový kelímek s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. BIO plastové kelímky (PLA,CPLA) Misky a vaničky. Papírové kelímky a víčka.


Jednorázové kelímky vyšly z módy. Cestovní hrnek s víčkem KeepCup Flutter, 3ml.

Toto víčko má otvor na pití a pasuje na kelímky s průměrem hrdla mm. Jedná se o kvalitní bílé víčko vhodné pro papírové kelímky. Pokud prodáváte kávu nebo jiné teplé nápoje, pak se bez kelímků s kvalitními víčky prostě neobejdete. Pultová mraznička s posuvným oblým víkem. Nakupte plastové kelímky s víčkem do 5-ti minut!


Kelímek plastový s víčkem objem 235ml výška 54mm šířka 98mm se zámkem těsnost materiál - potravinářský PP pro různorodé využití - korálky, vosky,. Pro nápoje s vysokou teplotou doporučujeme thermo kelímky zabraňující popálení prstů a kroucení kelímku. V sortimetu najdete i voskové papírové kelímky typu Coffe and Go s víčkem.


Nejlevnější typem kelímků na kávu jsou hnědé plastové kelímky HP o objemu a 3l používané do nápojových automatů. Krabičky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Balzám na rty vyrobený z pouhých pěti přírodních surovin, mezi nimiž hraje prim nádherně vonící kakaové máslo a zlatý makadamový olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky