čtvrtek 13. srpna 2015

Osobní alarm 130db

The decibel (abbreviated dB) is the unit used to measure how loud a sound is. Your ears can hear everything from your fingertip brushing lightly over your skin to a loud jet engine. Be sure to leave your bike properly protected against theft. This sensitive bike alarm fits most bikes, detecting even the slightest movement.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alarm osobní 130dB SAS-APS10.


Pocit bezpečí získáte s tímto osobním alarmem. V případě nouze stačí zatáhnout za poutko pro spuštění hlasité 130dB sirény. Přístroj je velmi lehký (53gr.) a lze jej nosit vždy u sebe. Pokud je uživatel v krizové situaci, zatáhne za šňůru a spustí se hlasitý poplach. Osobní alarm 120- 130dB Bezpečný zvuk Nouzové bezpečnostní alarmy Keychain online za velkoobchodní cenu.


Osobni alarmi su mali ručni elektronički uređaji koji se odlikuju vrlo glasnom sirenom tj. König alarm osobní 130dB najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Free Shipping Available. Ten používá baterie AAA s vysokou účinností. Other than this, it features a back-up whistle for emergency use.


Putovanje je zabavno te je odličan način za stjecanje iskustva i razumijevanje drugih kultura i zemalja. Međutim, samostalno putovanje može biti ipak rizično, ovisno o odredištu puta. Osobni alarm je uređaj koji će ispustiti iznimno jak zvuk u slučaju bilo kakve nevolje. Idealna je kombinacija s električnim šokerom ili suzavcem.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. I like that the alarm turns off only if the cord is reattached to the device.


I can pull the cord and throw the alarm away from me, allowing for the sound to continue until the stranger leaves. Having five alarms allows us to have an alarm in different locations in our car, on our person or around our house (such as in the garage). Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení.


Lehký a přenosný alarm sloužící ke zvýšení osobní bezpečnosti. Pokud uživatel v krizové situaci zatáhne za šňůru, spustí se hlasitý poplach. ALARM OSOBNÍ SE SIRÉNOU 130dB.


Připevněte mobilní tísňový alarm k vycházko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky