úterý 4. srpna 2015

Květináč na bylinky

Květináč na bylinky Coubi patra, závěsný, tmavě. Set květníků bylinková zahrádka s nářadím - šedá. Tyto květináče jsou vhodné pro bylinky nebo drobnými květinami jako jsou např. Samozavlažovací květináč. Pokud používáte v kuchyni bylinky , nesmí Vám doma chybět praktický květináč na bylinky.


Pořiďte sobě či svým blízkým odolný keramický květináč na bylinky se dvěma uchy a motivem květiny na boku.

Odolá i silným mrazům, takže se skvěle hodí na zahradu. Stejně tak jej samozřejmě můžete umístit do interiéru. Má průměr hrdla centimentrů a je i stejně.


Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Detail produktu Do obchodu. Kč 2Kč Green květináč set 2ks, černý, Authentics Skladem -. Petrželák- květináč na bylinky.


Pokud chcete vysadit v bytě či na balkoně bylinky , jahody nebo třeba skalničky, náš petrželák je k tomu naprosto ideální. Nabízí design, který rozhodně neomrzí.

Zasadíte do něj prakticky jakoukoliv menší rostlinu do interiéru i exteriéru. Pro pěstování bylinek jsou určeny květináče na bylinky. Některé květináče jsou vybaveny speciálními nůžkami pro snadné stříhání bylinek. V nabídce máme květináče na zahradu, balkón, ale i do kuchyně, kde je budete mít vždy při ruce.


Zelenina, ovoce a bylinky (9) Život v zahradě. Moderní plastový květináč ve stylu KNIT – design je inspirován vzorem z pletení. Odolný nepřízni počasí i UV záření. Cena v době recenze: 7Kč. Zejména zástupcům citlivým na chlad či mráz, jako jsou rozmarýn, bobkový list, kari koření a klasické bylince bazalce, se daří v květináči lépe než na záhonku, protože je tak lze snadno přenést na podzim do domu k přezimování.


Plastový květináč na bylinky , jehož součástí jsou i nůžky se třemi břity pro lepší ustřižení bylinek. Keramický květináč na bylinky - B. Na bylinky ideální květináč s dvěma uchy a motivem květiny na boku vyniká jednoduchým a zároveň neotřelým designem. Je velmi odolný a vhodný do interiéru i exteriéru. Jeho součástí je i podmiska. Kde může být květináč na bylinky použit?


Kdo si myslí, že květináče by měly být použity jen ve venkovním prostoru, ten se mílí. V závislosti na vizuálním vzhledu a materiálech, může být květináč na bylinky použit jak v zahradě tak i uvnitř v zimní zahradě nebo v lodžii. Na balkoně, najdeme bylinkové.


Společně s horním otvorem tak mů.

Není to nic složitého, běžné bylinky si vypěstujete ze semínka sami doma. Stačí jen malý kousek místa na okenním parapetu a vhodný květináč nebo truhlík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky