pondělí 17. srpna 2015

Zeleninové špagety kráječ

Tady je video, kde můžete vidět různé způsoby výroby nudlí. Původně inspirace z raw kuchyně. Nejčastěji používaná na cuketu, která má nejlepší konzistenci, jemnou a poddajnou k tomu, aby se z ní daly vyřezat perfektní špagety a ochutit je omáčkou. Ale spiralizér nebo speciální kráječ doma upotřebíte i tehdy, nejste-li vyznavači syrové stravy.


Kráječ ovoce a zeleniny. Spiralizér je univerzální nástroj, kterým vytvoříte chutné a působivé saláty, zeleninové špagety , ovocné kroužky, bramborové spirály, apod. Asijské zeleninové nudle Raw nudle s mákem Špagety s raw beša.


Elektrický spirálový kráječ Špagety : Vytvarujte zeleninové špagety či ovocné nudle, které pak můžete použít jako dekoraci talíře či je uvařit a podávat jako zdravou alternativu těstovin. Tématické fráze: špagety se zeleninou zeleninové špagety zeleninové recepty recept na špagety se zeleninou zeleninová směs na špagety zeleninové špagety recepty spagety ze zeleniny recepty na špagety se zeleninou zelenina na špagety zeleninove špagety recept špagety ze zeleninou recept na zeleninové špagety recept na špagety. Nenechte ho zahálet a udělejte si zeleninové špagety. Je to cesta, jak dostat zeleninu i do některých dětí, které jinak zeleninu odmítají.


Dodejte svému salátu gurmánský vzhled s okurkami nakrájenými do spirál namísto plátků, nebo použijte čepel na spirály na. Tento ruční kráječ zeleniny vám umožní nakrájet zeleninu tak, aby vypadala jako některé druhy těstovin, třeba nudle, tagliatelle nebo špagety. Vyroben z ABS Břity z nerezové oceli Tři výměnné nástavce Tři způsoby krájení: nudle, tagliatelle nebo špagety Skvěle se hodí na cuketu, mrkev, řepu. Spirálový kráječ na zeleninu COMPACT - Küchenprofi. Speciální kráječ na zeleninu vyrobený z plastu se speciálními noži z nerez oceli.


S tímto kráječem v jednom okamžiku vyrobíte dekorativní zeleninové špagety , plátky nebo spiráli z mrkve, okurku, cuket. Díky tomuto úžasnému kráječi si vše toto můžete připravit během pár chvil. Dokáže zeleninu krájet na různé tvary podle zvoleného nástavce: široké nudle, tagliatelle nebo špagety. Nakrájené proužky vypadají skvěle i jako příloha k podávaným jídlům.


Máte rádi těstovinové špagety ? V- kráječ Börner Original VPowerLine Starter Set s Miskou 969. Pokud kupujete obyčejné. Snadno tak vytvoříte zeleninové špagety nebo další kreace. Možná byste rádi zhubli, nebo chcete jen začít jíst zdravěji. Sencor SSV 230WH Spiralizer.


Užijte si zeleninu jinak! Vytvořili jsme pro vás tento kráječ , abyste si užili kulinářské kouzlo doma, ve své kuchyni. Fantastické zeleninové špagety , působivé polévky, luxusní těstoviny … To vše dokážete s touto spirálovou frézou.


Jednoduchá obsluha, snadná údržba a skutečně okouzlující výsledek. Přísavky na spodní straně drží spirálový kráječ ve stabilní poloze, takže nemůže uklouznout. S nástavcem na tenké zeleninové špagety přesvědčíte i Vaše děti o chutné zelenině.


Pokrmy ozdobíte po francouzském způsobu nudličkami Julienne. Připravte si extra dlouhé spirálky z cukety, okurek a mnoho dalšího. Praktický špirálový krájač na zeleninové špagety.


Veggetti kráječ pro zeleninové špagety ! Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Vybírejte z produktů v kategorii kuchyňské kráječe. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Víceúčelová škrabka: Kuchyňský doplněk, který usnadní přípravu surovin pro vaření.


Tato škrabka je šikovný pomocník při zpracovávání ovoce a zeleniny. Se škrabkou především oceníte pohodlnou práci a snadnou údržbu. Ruční kráječ zeleniny je praktický a účinný na přípravu originálních zeleninových kreací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky