úterý 25. srpna 2015

Kávovar sencor sce 2002gr

Stabilitu zajišťují protiskluzové nožky. Možno ho použiť aj ako cestovný kávovar na kempovanie, má vyberateľný trvalý filter a vyberateľnú odkvapkávaciu tácku. Ako príslušenstvo sú aj hrnčeky, ktoré dostanete úplne ZADARMO. Hlavný vypínač má svetelnú indikáciu prevádzky.


Výrobek rovněž nabízí možnost vaření čaje. Vaše spokojenost je zajištěna nejen decentním designem, ale také výbavou a snadným ovládáním. Skleněná konvice o objemu l má praktické uzavíratelné víčko a. Prednosťou tohto kávovaru je jeho kompaktnosť, vďaka ktorej je vhodný aj do tej najmenšej kuchyne.


Navyše ho môžete použiť aj ako cestovný kávovar na kempovanie. Předností tohoto kávovaru je jeho kompaktnost, díky které je vhodný i do té nejmenší kuchyně. Navíc ho můžete použít i jako cestovní kávovar na kempování. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Ideální pro přípravu až šálků překapávané kávy najednou. Regulace intenzity aromatu, vyjímatelný omyvatelný trvalý filtr, funkce Anti-Drip a Drip-stop, zásobník na vodu o objemu l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Trojnásobná bezpečnostní ochrana zabraňuje přehřátí kávovaru při vyčerpání vody nebo selhání tepelné pojistky. Filtr lze snadno omýt a znovu použít. Přístroj má dvě trysky a díky tomu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Karbantartása egyszerű, állandó szűrője és csepptálcája könnyen eltávolítható és mosható. Csúszásgátló lábak biztosítják a stabilitást. A főkapcsoló jelzőfénnyel jelzi a gép. Tento překapávač má trysky, takže umožňuje přípravit kávu pro šálky najednou. Veľmi kompaktný kávovar na kávu, ktorý svojou veľkosťou nezaberie na linke takmer žiadne miesto.


Rozmery 1× 1× 2centimetra sa radí medzi najmenšie prístroje svojho druhu. Vďaka tomu nebude problém vziať prekvapkávač napríklad na chatu či na cesty. Kávovar 350W, trysky, zásobník na vodu 0. Nenašli jste přesně to, co jste hledali?


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači. Skvělá, čerstvě namletá káva má dokonalé aroma i chuť! Vychutnejte si čerstvou překapávanou kávu, která zpříjemní den svou vůní. Zboží skladem zasíláme okamžitě. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA.


Príbeh značky SENCOR sa začal písať už viac ako dvadsať rokov pred jej vznikom. Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov. Káva, ktorá vás naozaj preberie.


Taká je filtrovaná či prekvapkávaná káva. Vždy horúca, vždy po ruke - to všetko (a oveľa viac - napríklad čaj) zvládne len klasický kávovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky