středa 5. srpna 2015

Termoska na příkrmy

Potvrzuje to svým povedeným designem, který využívá růžovou či modrou barvu a motiv medvídka. Kladem jsou i praktické vlastnosti, dokáže konkrétní pokrm, ale i jakýkoliv nápoj udržet při požadované teplotě až po dobu hodin. Dětská termoska na příkrmy značky Suavinex v růžové barvě o objemu 3ml. Je vhodná pro uchování a přepravu teplých i chladných pokrmů typu pyré pro děti, a to již od narození. Pokud však hledáte termosku na jídlo pro dospělé, ve které si například chcete nosit oběd do práce, raději se ještě podívejte na naše další doporučení.


Tohle je ideální termoska na příkrmy a menší jídla. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli , je nepropustná. Díky svému designu se hodí nejen na piknik do přírody ale i do víru velkoměsta. Na vodu na přípravu um doporučuji normální úzkou termosku, ze širokých se voda špatně přelévá. Příkrmy nosím v termobrašně od Tescomy a když tam přihodím chladící sáček (takový ten namražovací obklad) tak mi všechno vydrží celý den.


Skladem 97- Kč Vybrat variantu K výběru varianty. Termosku lze jednoduše umýt. Pokud hodně cestujete s miminkem, nebo malým dítětem, možná oceníte komfort, který přináší termoska s širokým hrdlem na příkrmy. Je veľkým pomocníkom pri výletoch s deťmi von alebo pri príprave príkrmov vopred pre nočné kŕmenie. Je velkým pomocníkem při výletech s dětmi ven nebo při přípravě příkrmů předem pro noční krmení.


Popis: Retro termoska od firmy Thermos. Používali jsme na první příkrmy , lze asi použít na cokoli. Ideální pro uchování a přepravu teplých i chladných pokrmů typu pyré. Uchovává teplotu až hodin. Suavinex termoska MNL na příkrmy Našli jste jinde nižší cenu?


Neváhejte a informujte nás. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Cena: 7Kč Nepoužitá termoska na příkrmy 550ml, včetně termoobalu.


Ahoj, ráda bych trávila jaro a léto co nejvíce venku a tak sháním nějakou dobrou termosku na příkrmy. Ideální by bylo, aby jídlo vydrželo teplé tak hodiny a nemuseli jsme chvátat domů. Zatím se mi líbí skip hop, ale nikde jsem se nedočetla, jak dlouho jídlo vydrží teplé.


V zimě udrží nápoje hezky teplé, v létě pak příjemné vychlazené. Má 1 nerezový vnitřní plášť a gumový úchyt a je vodotěsná. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Její jemný čistý design se bude líbit hlavně maminkám.


Je v barevném provedení i pro kluky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky