pondělí 17. srpna 2015

Olejovy radiator vs konvektor

Dobrý den, rád bych si nechal poradit ohledně volby vytápění. Pořídili jsme relativně novou dřevostavbu, kde je vytápění řešeno elektrickými přímotopy, což mi není plně po chuti, ale nemá smysl zde vypisovat proč jsme volili tento dům, berme to jako fakt. Ja som mal raz pozicany olejovy radiator a ten pri hriati praskal ako besny. Olejový jsme měli kdysi v koupelně a fungoval na zásuvku.


V prvom rade si povedzme, prečo vám zo všetkých ostatných typov interiérového ohrevu ponúkame práve elektrický olejový radiátor.

Díky tomuto zařízení se vzduch v místnosti ohřeje velmi. Potrebujete vykúriť chatku či jednu miestnosť v dome alebo byte? Pritom chcete mať čo najnižšie zriaďovacie výdavky: najlepšou voľbou je elektrický olejový radiátor.


Na čo sa zamerať pri jeho výbere? Is the budget high on the agenda? Then a radiator is a wise choice. Discover our Vasco radiators with a dealer in your area!


Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: El.

Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Konvektor môžete používať aj vertikálne, v tom prípade stačí odmontovať kolieska. Sklený panel je vodeodolný a umožní použitie aj vo vlhkých priestoroch. Konvektor sa ovláda dotykom, alebo ešte komfortnejšie diaľkovým ovládaním.


Ak ste niekedy rozmýšľali nad alternatívnym spôsobom vykurovania miestnosti domu či bytu, ktorý má nízke zriaďovacie náklady, istotne ste narazili na viaceré varianty. Klasika, ktorá je roky používaná, je elektrický konvektor alebo ventilátor. Problémom je, že tieto tepelné telesá vyrobené z kovu, spotrebujú veľa. Doma mám na občasné přitápění malý konvektor s vantilátorem.


Strašně mi vadí, že vysušuje vzduch, tak bych ráda koupila něco jiného. Našla jsem na netu konvektor s termostatem a bez ventilátoru. Pak jsem ještě objevila olejový radiátor s ventilátorem, ale je tam psáno, že nevysušuje vzduch a. Olejovy radiator podrzi teplo len tolko, kolko mu trva sa zohriat. A o to dlhsie potom po zapnuti nebude teplo.


Olejovy je len kvalitnejsie kurenie ako konvektor , pretoze ten spiralou ohrieva priamo vzduch, takze spaluje prachove castice, vysledkom je suchy a nie prilis zdravy vzduch. Vybírejte si Olejové radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ak sa chces poistit, mozes dat do najvzdialenejsej izby olejovy radiator na nastavit teplotu co ja viem na 8c, ale myslim, ze zapnuty nebude celu sezonu.

Radiators also have a longer lifespan and there are more design options. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat. Konvektor vs radiator Nullernes arkitektur med åbne løsninger og store vinduespartier stiller specielle krav til opvarmningen. Med langt færre vægge man kan montere radiatorer på og de store glaspartier som kræver varme for at hindre træk så er konvektoren den optimale løsning.


Allerede type (det vil sige en radiator med en enkel konvektionsplade og et enkelt vandførende panel) har en konvektionsandel på ca. En konvektor afgiver først.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky