čtvrtek 6. srpna 2015

Nádobí na indukci tefal

Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky. Díky neustálým a nepřetržitým inovacím společnosti Tefal si dokážete najít ten správný produkt na přípravu chutných a zdravějších jídel během životních okamžiků, o které se vyplatí podělit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objevte sortiment nádobí a kuchyňského náčiní Tefal včetně hrnců, pánví a tlakových hrnců.

Radost z vaření na celý život! Sada hrnců na indukci Tefal Elementary. Sada nádobí na indukci Tefal Elementary obsahuje dílů vyrobených z kvalitní nerezové oceli. Silné třívrstvé dno Induction zajišťuje velmi dobré rozložení tepla. Nechybí ani celokovové rukojeti.


Hrnce jsou doplněny skleněnými poklicemi s parním ventilem. Vhodné na všechny druhy varných desek. Hrnce na indukci Tefal Uno A701SCjsou vyrobeny z kvalitní oceli v leštěném moderním provedení.


Konstrukce využívá sendvičové vrstvé dno, díky kterému je zajištěn kvalitní rozvod tepla i úspora energie – tloušťka je mm.

Dále nechybí poklice z odolného skla, skrze které lze sledovat průběh samotného vaření. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny.


Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na všechny typy ohřevu včetně indukce - hrnce vhodné na indukci je možné použít i na ostatní druhy ohřevu (plyn, elektrika, sklokeramika). Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie.


Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Nádobí na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří elektrickou energii. Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření.


Kuchyňské nádobí na indukci. Indukční vaření vyžaduje nádobí se speciálním feromagnetickým dnem. Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech.


Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a bezpečnost. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co budou ozdobou vaší kuchyně: omáčníky, hrnce na těstoviny se snadným cezením vody nebo tlakové hrnce na rychlé a zdravé vaření.

Nádobí Tefal Duetto je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a použít jej můžete na všechny typy sporáků včetně indukce. Hlavní výhodou této sady jsou výlevky a otvory na poklicích, které umožňují pohodlné cezení. Určitě oceníte také odměrku na vnitřní straně nádob.


Titanové nádobí na indukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky